Een mix van nieuwe en bekende gezichten in nieuw seizoen Een huis vol

Fans kunnen hun hart ophalen, want deze zomer is er weer een nieuw seizoen Een huis vol te zien. In de komende zomerreeks zien we drie families uit voorgaande seizoenen terug: de families Cudogham, Blom en Wildeman. Ook maken we kennis met een nieuw gezin: de familie Bakhcha. Het achttiende seizoen van Een huis vol is vanaf 19 augustus iedere werkdag te zien op NPO 1 en in zijn geheel op NPO Start. 

Budgetproof leven in Bodegraven

In het Groene Hart volgen we dit seizoen weer de familie Blom. Maarten en Gerdien hebben het erg druk met hun zeven kinderen en proberen waar mogelijk de orde te bewaren. Maar blijft er wel genoeg tijd over voor henzelf? Ook merken ze als groot gezin dat het leven steeds duurder wordt en daarom gaan ze bewuster met hun budget om. 

Familie Blom - Een huis vol
Wildeman - Een huis vol

Uitbreiding in Rotterdam

Bij de familie Wildeman hoopt moeder Priscilla dit seizoen haar opleiding tot hondentrimmer af te ronden, maar eerst moet ze nog op ‘snuffelstage’ bij een trimsalon. Ook gaat de familie aan de slag met de uitbouw van hun huis, want er is meer ruimte nodig voor het grote gezin. Lukas en Priscilla hopen nog steeds op een achtste kindje, dus na de uitbreiding van hun huis volgt hopelijk ook gezinsuitbreiding. 

Familie Cudogham 2024

Veranderingen bij de Cudoghams

Kleine jongens worden groot: Jazz, de oudste zoon van Cynthia en Iven Cudogham, gaat nu echt uit huis en zoon Kik wordt achttien en doet eindexamen. We volgen hem in deze spannende tijd en ook bij het kiezen van een geschikte studie. Vooral Cynthia vindt het niet makkelijk om haar twee jongens los te laten. Gelukkig heeft ze voorlopig nog haar handen vol aan de andere vijf kinderen.

In balans met de familie Bakhcha 

De tienkoppige familie Bakhcha uit Amsterdam kijkt ernaar uit om Nederland een kijkje in hun drukke leven te geven. Vader Ali en moeder Samira geloven dat als je iets wilt bereiken, je ervoor moet werken. Het woord ‘lui’ staat niet in hun woordenboek. Alle kinderen helpen mee met het huishouden en beginnen elke dag met het opmaken van hun bed. Deze serie volgen we de familie onder andere tijdens de Ramadan en op hun vakantie naar Marokko.

Een huis vol wordt geproduceerd door Mediawan Skyhigh in samenwerking met KRO-NCRV. Het achttiende seizoen is vanaf 19 augustus twee weken lang elke werkdag om 19.00 uur bij KRO-NCRV te zien op NPO 1 en op NPO Start.