In het zomerseizoen van Een huis vol maken we kennis met de familie Blom. Vader Maarten en moeder Gerdien hebben acht kinderen en zijn weekendpleegouders van een tienerdochter. Dit ga je in de eerste uitzendweek van het gezin uit Bodegraven zien. 

Aflevering 1

Het is zaterdagochtend en uitslapen staat vandaag niet op het programma want er moet gevoetbald worden. Of ouders Maarten en Gerdien Blom ook iets van de wedstrijden kunnen zien is de vraag, want de jongste kinderen zijn niet bepaald van plan om rustig langs de lijn te blijven staan.

Te zien op 28 augustus om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 2 - familie Blom
Aflevering 2 - familie Blom

Aflevering 2

Vandaag staat in het teken van de geboortedag van hun overleden dochter Miriam. Tijdens hun jaren in Albanië is hun zij op 6-jarige leeftijd overleden. Sindsdien vieren de Blommetjes haar geboortedag elk jaar trouw met een bezoek aan haar grafje en hun favoriete plek aan de Hollandse kust.

Te zien op 29 augustus om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 3

Vader Maarten is verantwoordelijk voor het feestmaal voor hun weekend-pleegdochter Charlène, die jarig is geweest. Hij is alleen één belangrijk ingrediënt vergeten… weet hij alsnog iets lekkers op tafel te zetten?

Te zien op 30 augustus om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Een huwelijk vol liefde van Gerdien en Maarten Blom

In Een huwelijk vol liefde vragen we de stellen uit Een huis vol naar het geheim van een gezonde relatie. Ouders Maarten en Gerdien leerde elkaar zestien jaar geleden kennen en zijn acht kinderen later nog altijd gelukkig. ‘Wat ons vooral verbindt is de liefde voor God.’

Maarten en Gerdien Blom aan tafel

Aflevering 4

Een bijzondere dag voor de familie, want pasgeboren baby Juda wordt vandaag gedoopt. Zijn broertjes vinden de kerkdienst maar wat lang duren. En vader Maarten heeft zijn handen vol om zijn kroost in de kerk in het gareel te houden.

Te zien op 31 augustus om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 5

De familie gaat vandaag met baby Juda zijn allereerste pasfoto laten maken, maar ondertussen moet moeder Gerdien ook de kleine Jozua nauwlettend in de gaten houden in de fotowinkel.

Te zien op 1 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Bekijk ook de verhaallijnen van andere gezinnen: