Terug van weggeweest is de familie Nagelkerke. Het Brabantse gezin was vijf jaar geleden ook al een seizoen te zien in Een huis vol, maar geven ons dit seizoen weer een inkijk in hun leven. Hoe gaat het vijf jaar later met het gezin? Dit beleeft de familie in de eerste uitzendweek. 

 

Aflevering 1

De kinderen van de familie Nagelkerke zijn inmiddels flink aan het puberen en oudste dochter Merel is zelfs uitgevlogen naar Amerika om daar te studeren. Dit zorgt bij moeder Sofie voor de nodige heimwee naar vroeger. Gelukkig staat er pluizige gezinsuitbreiding op het programma om het lege nest weer een beetje te vullen.

Te zien op 28 augustus om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 2

Er staat er vandaag onverwacht bezoek voor de deur. Dochter Merel is als verrassing voor een weekje overgevlogen uit Amerika. Dit tot grote vreugde van moeder Sofie én jongste telg Junior, die Merel het meeste missen.

Te zien op 29 augustus om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Nagelkerke - Gezinsuitbreiding
Nagelkerke - Jan en Junior

Aflevering 3

In Brabant is het feest van het jaar aangebroken: carnaval! Maar zie alle kinderen maar eens bij elkaar te houden in die drukke mensenmassa.

Te zien op 30 augustus om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Een huwelijk vol liefde van Jan en Sofie Nagelkerke

In Een huwelijk vol liefde vragen we de stellen uit Een huis vol naar het geheim van een gezonde relatie. Aan het roer van de familie Nagelkerke staan ouders Sofie en Jan. Wat is hun geheim van een goed huwelijk? ‘Sofie is de software, ik ben de hardware.’  

Jan en Sofie Nagelkerke aan tafel

Aflevering 5

Het is feest, want jongste zoon Junior is jarig geweest en viert vandaag zijn kinderfeestje in de bakkerij. Vader Jan doet zijn stinkende best om er een onvergetelijke dag van te maken, maar of hij hier zelf nu zo van in de feeststemming raakt?

Te zien op 1 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Bekijk ook de verhaallijnen van andere gezinnen: