In het zomerseizoen van Een huis vol maken we kennis met het samengestelde gezin Wildeman uit Rotterdam. Priscilla is de moeder van alle zeven kinderen en vader Lukas van de jongste twee. Maar inmiddels is hij al zo lang bij het gezin dat ze zich één grote familie voelen en het liefst krijgen ze er nog een achtste kindje bij. Dit beleeft de familie Wildeman in de eerste uitzendweek van het zomerseizoen. 

De familie Wildeman is niet te zien in de eerste en tweede aflevering van het zestiende seizoen van Een huis vol. In aflevering 3 wordt het Rotterdamse gezin geïntroduceerd. 

Aflevering 3

In de derde aflevering maken we voor het eerst kennis met de familie. Het is tijd voor de weekboodschappen en alle kinderen gaan mee. Maar of dit het makkelijker maakt om binnen het gestelde budget te blijven is de vraag.

Te zien op 30 augustus om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 3 - Wildeman
Aflevering 4 - Wildeman

Aflevering 4

De nieuwe kamer van dochter Ginger krijgt een heuse make-over. Er wordt op de bovenverdieping namelijk plaatsgemaakt voor hopelijk een achtste telg in de toekomst. Moeder Priscilla gaat zelf behangen maar hoeft daarbij op weinig hulp van puberdochter Ginger te rekenen. En het resultaat is niet helemaal zoals ze voor ogen hadden…

Te zien op 31 augustus om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Een huwelijk vol liefde van Priscilla en Lukas Wildeman

In Een huwelijk vol liefde vragen we de stellen uit Een huis vol naar het geheim van een gezonde relatie. ‘Ik heb zelfs een keer expres een pokeravondje verloren, zodat ik langer in de kroeg kon blijven hangen’.

Priscilla en Lukas Wildeman uit Een huis vol

Aflevering 5

Het halfjaarlijkse bezoek aan de tandarts staat vandaag bij de familie Wildeman op het programma. Moeder Priscilla heeft er een hard hoofd in dat iedereen echt zo goed poetst als ze zeggen. Zouden ze er allemaal zonder gaatjes vanaf komen?

Te zien op 1 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Bekijk ook de verhaallijnen van andere gezinnen: