Op deze datum begint het zestiende seizoen Een huis vol

Deze zomer krijgen we weer een uniek inkijkje in het leven van grote gezinnen in het nieuwe seizoen van Een huis vol. In het zestiende seizoen van de populaire documentaireserie zijn de families Blom, Cudogham, Nagelkerke en Wildeman te zien. Een huis vol is vanaf 28 augustus iedere werkdag te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. 

Veel nieuwe gezichten

Het belooft een bijzonder seizoen te worden, want na een aantal seizoenen van afwezigheid is de familie Nagelkerke uit Oudenbosch weer te zien. De familie was eerder al te zien in het achtste seizoen van het programma en geeft vijf jaar na hun eerste seizoen de kijkers van Een huis vol opnieuw een inkijkje in hun leven. Daarnaast introduceren we twee nieuwe gezinnen, de familie Blom uit Bodegraven en de familie Wildeman uit Rotterdam. De familie Cudogham is ook van de partij, het gezin uit Amsterdam maakt zich op voor alweer hun vijfde Een huis vol-seizoen. 

Maak kennis met de nieuwe gezinnen:

Een huis vol breidt uit

Goed nieuws voor de fans van de Een huis vol-families Jelies en Kraan. In een speciale serie, die in het voorjaar van 2024 is, zien we hoe deze families Nederland achter zich laten en een avontuur aangaan in het buitenland.  Waar de familie Jelies Tollebeek gaat verlaten om hun Spaanse droom te verwezenlijken, volgen we de familie Kraan tijdens hun emigratie naar Luxemburg, waar ze een camping gaan runnen.

Een huis vol wordt geproduceerd door Skyhigh TV in samenwerking met KRO-NCRV. Een huis vol is vanaf 28 augustus te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.