Eindeloos gepest

In de reeks van de documentaire Eindeloos gepest zien we de levensverhalen van Maryana en Daan. Het laat de impact van pestgedrag zien en hoe dat nog jarenlang effect kan hebben. 

Aan de hand van verhalen van familie, docenten, vrienden en klasgenoten krijgen we een beeld van wie Maryana en Daan waren en wat hen bezig hield. Alle nabestaanden hebben dezelfde boodschap: laten we hiervan leren en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt.

Eindeloos gepest: Het verhaal van Daan is dinsdag 3 oktober om 21.10 uur te zien op NPO 3. 

Kijk Eindeloos gepest terug

Maryana wilde niet meer verder leven omdat het pestleed voor haar ondragelijk werd. Door verhalen van haar familie, docenten, vrienden en klasgenoten krijgen we een beeld van wie Maryana was.

Eindeloos gepest: Het verhaal van Maryana is uitgezonden in september 2022. 

Maryana eindeloos gepest

113 Zelfmoordpreventie en MIND Korrelatie

Eindeloos gepest is gemaakt in samenwerking met 113 Zelfmoordpreventie en MIND Korrelatie. Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem. Chat 113.nl of bel 113 of bel gratis 0800-0113. MIND Korrelatie biedt anonieme, professionele, psychische en psychosociale hulp. MIND Korrelatie geeft individueel advies en hulp aan iedereen die hierom vraagt. Dit kan telefonisch en online via 0900-1450.