Op Schiphol is het 24 uur per dag een komen en gaan van mensen met iedere minuut een ontmoeting of een afscheid. Joris Linssen gaat op Schiphol op zoek naar de verhalen achter het nemen van afscheid en hereniging.

Wanneer was Hello Goodbye  voor het eerst op tv?

Hello Goodbye ging voor het eerst op de buis in 2005. De serie met ontroerende afscheidsscènes en herenigingen vindt zijn oorsprong in het programmaTutti Famili van Dan Blazer bij de NCRV. Het spreken van mensen op luchthaven Schiphol was er inTutti Famili een onderdeel van. Blazer vond dat onderdeel bijzonder genoeg om een aparte serie van te maken: Hello Goodbye. 

Hello Goodbye heeft door de jaren heen verschillende seizoenen gehad en is een van de langstlopende programma’s op de Nederlandse televisie.

Wie is de presentator van Hello Goodbye

Al ruim 17 jaar presenteert Joris Linssen het emotionele programma Hello Goodbye

Joris Linssen is sinds die tijd uitgegroeid tot een vast gezicht bij KRO-NCRV. Zo presenteert hij programma's zoals Out of Office, waar vijf mensen met burn- outklachten werken op een zorgboerderij. En natuurlijk onmisbaar tijdens de kerstperiode: Joris' Kerstboom. In deze serie worden mensen met een bijzonder verhaal in het licht gezet. 

Yvon Jaspers - bekend als presentatrice van KRO-NCRV’s Boer zoekt vrouw - heeft één seizoen op Schiphol gestaan voor Hello Goodbye. Dit was in 2015.

Wat waren de meest spraakmakende momenten van Hello Goodbye?

Door de jaren heen heeft Joris met Hello Goodbye veel spraakmakende en hartverwarmende momenten op beeld gezet. Zo is de ontmoeting van Lieke en de Colombiaanse Juan een wel heel bijzondere. De twee oude schoolliefdes vallen elkaar weer in de armen nadat ze elkaar 33 jaar niet gezien hebben.

Ook spreekt Joris Linssen een jongen met een chronische longaandoening. Hij leert zijn vriendin kennen in het ziekenhuis waar zij als verpleegster werkt. Ze komt terug van vakantie en de emotionele ontmoeting van het koppel wordt vastgelegd. 

Waar wordt Hello Goodbye  gefilmd?

Hello Goodbye kent geen betere plek voor afscheidsscènes en emotionele ontmoetingen dan op luchthaven Schiphol.

Wanneer is Hello Goodbye  op tv? 

Sinds mei 2022 is Hello Goodbye niet meer op de buis. Seizoen 19 tot en met seizoen 24 van Hello Goodbye is terug te kijken via NPO Start

Op de hoogte blijven van nieuwe programma's?

Meld je aan voor de KRO-NCRV nieuwsbrief!

Hello Goodbye - Joris Linssen - september 2021(2).jpg