Dit zie je 22 & 23 september 2023 bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende nieuwe crime-series te zien: Hotel Portofino (S2), The Sommerdahl Murders (S4) en Dalgliesh (S2). Durf jij te kijken?

Hotel Portofino (S2) - ‘Contortions’, aflevering 4 

Terwijl Gianluca boos is op Lucian’s inmenging in zijn plannen omtrent Nish, wordt Lucian overrompeld met een heel verrassend bezoek. De spanning stijgt terwijl Cecil samen met Danioni een plan maakt om het hotel in handen te krijgen, en Bella en Marco uit elkaar te krijgen. Bella denkt eindelijk het antwoord te weten op wie de anonieme hotelinspecteur is. 

22 september om 23:15 bij KRO-NCRV op NPO 2.

The Sommerdahl Murders (S4) – ‘The Good Human’, aflevering 7 & 8 

Tijdens een bijeenkomst van de religieuze organisatie Children of God wordt een van de leden plots levenloos aangetroffen in het bos. Wanneer detective Sommerdahl de familieleden verhoort, komt er meerdere malen een ongeval van tien jaar geleden ter sprake. Het lijkt bijna alsof de twee zaken verbonden zijn. Dan is nog stapelverliefd op Josefine, maar iets lijkt er niet in de haak.

23 september om 20:25 bij KRO-NCRV Crime op NPO 3.

Hotel Portofino (S2)
The Sommerdahl Murders (S4)

Dalgliesh (S2) –‘The Murder Room’, aflevering 3 

In een uitgebrande auto wordt psychiater Neville Dupayne levenloos aangetroffen. Zijn broer en zus, die samen met hem het familiemuseum leiden, zijn nog maar twee van de verdachten. De zaak wordt nog verdachter als blijkt dat zijn dood veel overeenkomsten heeft met een geval uit het Moordkabinet van het museum…

23 september om 22:30 bij KRO-NCRV Crime op NPO 2.

Welke crime-serie lijkt jou het spannendst?
  1. Dalgliesh (S2) 0% (0 votes)
  2. The Sommerdahl Murders (S4) 82% (205 votes)
  3. Hotel Portofino (S2) 18% (45 votes)

Lees ook: