Dit zie je 29 & 30 september 2023 bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende nieuwe crime-series te zien: Hotel Portofino (S2), Top Dog (S2) en Grace (S2). Durf jij te kijken?

Hotel Portofino (S2) - ‘Subterfuges’, aflevering 5 

In deze aflevering stijgt de spanning tussen Rose en Lucian, waardoor Bella zich genoodzaakt voelt om in te grijpen. Het plan van Cecil en Danioni om het hotel in handen te krijgen lijkt te werken, alleen de vraag is voor hoelang. Als Cecil Bella volgt naar een geheime afspraak, doet hij een verrassende ontdekking.

29 september om 23:15 bij KRO-NCRV op NPO 2.

Top Dog (S2) – aflevering 1 & 2 

Terwijl Teddy en Emily in het geheim een relatie hebben, probeert Teddy een legitiem bedrijf op te starten en zoekt Emily een nieuwe baan als advocaat. Miljardair Paul Ahlborg wil een fabriek laten bouwen in Södertälje, maar stuit op tegenwerking vanuit de gemeente. Omdat Emily haar diensten aanbiedt als onderhandelaar, komt ze in een moeilijke strijd terecht.

30 september om 20:25 bij KRO-NCRV Crime op NPO 3.

Hotel Portofino (S2)
Top Dog (S2)

Grace (S2) –‘Not Dead Enough’, aflevering 1

Hoofdinspecteur Roy Grace onderzoekt in het nieuwe seizoen van Grace de moord op de vrouw van een rijke zakenman. Al snel stapelt het bewijsmateriaal zich op en komt er een hoofdverdachte in zicht. Alles wordt overhoop gegooid als er een andere zaak bijkomt. Grace blijft graven totdat hij de schokkende waarheid achterhaalt.

30 september om 22:30 bij KRO-NCRV Crime op NPO 2.

Welke crime-serie lijkt jou het spannendst?
  1. Hotel Portofino (S2) 18% (45 votes)
  2. Grace (S2) 0% (1 vote)
  3. Top Dog (S2) 82% (206 votes)

Lees ook: