Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: Silent Witness (S24) – aflevering 1

Jack en Nikki onderzoeken de verdachte dood van een gevangene. De zaak roept verontrustende herinneringen op bij Nikki. De celgenoot van het slachtoffer is Scott Weston, de student die verantwoordelijk was voor de schietpartij waar zij tien jaar geleden getuige van was. Nikki raakt er steeds meer van overtuigd dat Scott de hoofdverdachte is, maar Jack is bang dat ze het bewijsmateriaal negeert.

Crime: Silent Witness, vrijdag 29 juli om 20.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

KRO-NCRV Crime: Grantchester (S6) – aflevering 5

Bisschop Gray heeft een onaangename boodschap voor Leonard, tot ontsteltenis van Will. Dan komt er een melding binnen dat er een bankoverval gaande is en Will en Geordie gaan meteen op onderzoek. Wanneer de dader op de vlucht slaat en er een dode valt, wordt alles op alles gezet om het recht te laten zegevieren.

Crime: Grantchester, zaterdag 30 juli om 20.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Annika (S1) – dubbelaflevering 3 & 4

Wanneer het lichaam van wetenschapper Murdo Sterling wordt gevonden in Lake Katrine, ziet Annika overeenkomsten met Ibsens boek Vijand van het Volk. Terwijl de handel en wandel van Sterling wordt nagetrokken, blijkt dat meerdere mensen een motief hadden.  Morgans bezoek aan de psychiater zorgt bij Annika voor een onverwachte ervaring.

Crime: Annika, zaterdag 30 juli om 22.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 2

KRO-NCRV Crime: Beck (S9) – aflevering 2

Alex is te gast in een tv-programma en ontmoet in de kleedkamer een andere gast. Wanneer het programma op punt van beginnen staat, ontstaat er plotseling een levensgevaarlijke situatie. Het team van Beck ziet op de televisie wat er gebeurt en moet Alex uit haar precaire situatie zien te bevrijden.

Crime: Beck, zaterdag 30 juli om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.