Dit zie je in september 2023 bij KRO-NCRV Crime

Deze spannende series hebben we in september voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

Nieuw: Hotel Portofino (S2) - aflevering 1 t/m 5

Bella is hard aan het werk in Hotel Portofino: ze heeft grootse plannen voor het hotel, maar het is onzeker of ze daar wel het geld voor heeft. In de tussentijd komt haar zoon Lucian op bezoek in Portofino, zonder zijn vrouw Rose. De argwaan stijgt wanneer het Bella ook nog ter ore komt dat er een anonieme inspecteur onderweg is om het hotel te testen.

1, 8, 15, 22 en 29 september om 23.15 bij KRO-NCRV op NPO 2.

The Sommerdahl Murders (S4) – aflevering 1 t/m 8

Een plaatselijke wijnmaakster wordt dood aangetroffen in haar wijnmakerij. Als Dan en zijn collega’s zich storten op de zaak, blijkt dat er twee auto's zijn gestolen. Over de reden tasten ze echter in het duister. Tegelijkertijd komt Dan erachter dat een oude bekende weer op vrije voeten is. Hij begint aan zichzelf te twijfelen en kan zich maar moeilijk concentreren op de zaak.

2, 9, 16, 23 september om 20.25 bij KRO-NCRV op NPO 3.

Hotel Portofino
The Sommerdahl Murders (S4)

Dalgliesh (S2) – aflevering 1 t/m 3

Op een afgelegen plek in Norfolk wordt een lijk aangetroffen. Het lijkt een standaard moordzaak, totdat er een incident plaatsvindt in het pathologisch lab. Inspecteur Dalgliesh en zijn collega Miskin reizen af naar Norfolk om de mysterieuze zaak tot op de bodem uit te zoeken. Het slachtoffer blijkt een hoop vijanden, met elk een eigen verhaal, te hebben.

2, 16 en 23 september om 22.30 bij KRO-NCRV op NPO 2.

 

Afterglow – aflevering 1 t/m 3

Ester is een echte levensgenieter die haar omgeving vaak meesleept in haar wilde, feestelijke plannen. Haar veertigste verjaardag moet een magische avond worden met familie en vrienden. Een babyfoon gooit echter roet in het eten.

12, 19 en 26 september om 22.25 bij KRO-NCRV op NPO 3.

Dalgliesh (S2)
Afterglow

Top Dog (S2) – aflevering 1 en 2

Teddy en Emily hebben in het geheim een relatie. In de tussentijd probeert Teddy een legitiem bedrijf op te starten, terwijl Emily een nieuwe baan zoekt als advocaat. Wanneer Emily in contact komt met miljardair Paul Ahlborg, komt ze voor een moeilijke keuze te staan.

30 september om 20.25 bij KRO-NRCV op NPO 3.

Grace (S2) – aflevering 1

Hoofdinspecteur Roy Grace onderzoekt de moord op de vrouw van een rijke zakenman en filantroop. Al snel komt er een hoofdverdachte in zicht, en het bewijsmateriaal stapelt zich op. Als er nog een jonge vrouw wordt vermoord, neemt de druk op het rechercheteam toe. Grace blijft graven en doet er alles aan om de schokkende waarheid te achterhalen.

30 september om 22.30 bij KRO-NCRV op NPO 2.

Top Dog (S2)
grace_series_3_film_1_48.jpg

Lees ook: