Space Challenge

In het gloednieuwe KRO-NCRV programma Space Challenge - Expeditie Mars nemen astronaut André Kuipers en presentator Klaas van Kruistum de hele familie mee op een bijzondere interactieve ontdekkingstocht door de ruimte, met als eindbestemming planeet Mars.

Het programma zit vol wetenschap, techniek en verhalen uit de fascinerende wereld van de ruimtevaart. Bij alleen kijken blijft het niet! Want de hele familie wordt thuis uitgedaagd om via de app van Zapp mee te doen met 'de test'. In elke aflevering wordt de astronautenkennis van de kijkers getest en kun je kans maken op één van de zeven unieke space patches die speciaal voor het programma zijn ontworpen. Bovendien wint de allerbeste speler thuis een meet & greet met André Kuipers op school! Daarnaast kan iedereen live meespelen via de app van Zapp met ‘de test’.

Space Challenge - Expeditie Mars is vanaf zaterdag 5 november iedere week te zien om 19.20 uur bij KRO-NCRV op NPO Zapp.

Download de Zapp app of speel de quiz hier!

Nieuwsbrief Jeugd

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief Jeugd voor tips over onze jeugdprogrammering!

Space Challenge

Meer Space Challenge?

Kijk alle afleveringen op NPO Start

Makers

Klaas van kruistum

Klaas van Kruistum

'Leergierig, uitbundig, voor of met jong en oud, soms serieus, verdiepend of grappig. Al die afwisseling maakt dat ik nooit in een routine kan schieten en maximaal wordt uitgedaagd.’