Tijd voor een nieuwe moksessie! De beurt is aan het Nederlandse zangduo Suzan & Freek. Je kent ze vast van 'Blauwe dag', 'Goud' en 'Als het avond is'. Naast dat ze samen muziek maken zijn zij ook al dertien jaar lang een koppel. Ze delen in 'Mokken met M' hun ergernissen.

Suzan & Freek willen mokken over sigarettenpeuken en hardlopen

Mok 1: Mensen die spullen uit het autoraam gooien 

"Wij zijn Suzan en Freek en wij gaan gewoon ff lekker zeiken." "Gewoon ff lekker mokken, vult  Freek aan. "Ik heb een hekel aan mensen die hun sigarettenpeuken uit het raam gooien als ze in de auto zitten". "Daar kan ik ook slecht tegen", vult Suzan aan. Het duo is het unaniem eens over deze ergernis. "Überhaupt iets uit het raam gooien", vervolgt Suzan. "Dan ga ik heel boos langs je rijden." Voor de kijkers: "Waag het niet", waarschuwt Freek.

Bekijk ook:

Mok 2: De nieuwe hobby van Freek

Partners hebben soms wel wat te mokken over elkaar. "Freek is sinds kort heel fanatiek aan het hardlopen en daar word ik heel erg mee lastig gevallen. Door alle statistieken en tijden en dingen, waar ik gewoon geen interesse in heb", vertelt Suzan. "Dat krijg ik allemaal te horen."

Mok 3: Moeilijke partner  

Na de ergernis van Suzan weet Freek er ook nog wel een: "En ik vind het lastig…" vervolgt Freek, "dat als je bijvoorbeeld een sport beoefent, dat je partner dat niet wil aannemen". Suzan kan er wel om lachen. "Dat vind ik dan nou weer lastig", zegt Freek. "Zo hebben wij onze problemen", eindigt Suzan.