Op weg naar The Passion: Buddy Vedder onthult bijzonder Judas-nummer

In de derde aflevering van Op weg naar The Passion nemen we je mee tijdens de eerste opnames voor The Passion en onthult Buddy Vedder welke bijzondere solo hij gaat zingen. In aanloop naar het muzikale paasevenement verschijnt elke zondag om 12.00 uur een nieuwe video. 

Een bijzondere solo van Judas

De cast is aangekomen in Harlingen voor de eerste opnames van The Passion 2023. Presentator Klaas van Kruistum spreekt in deze video met actrice Bertrie Wierenga over de verbintenis die ze met haar personage Maria Magdalena voelt. En we gaan langs in de studio bij Buddy Vedder (Judas) die zijn bijzondere solo-nummer bekend mag maken.

Aflevering 3 - op weg naar the passion
9 min 34 s
Deze video op je eigen site plaatsen

De gehele cast is in Harlingen voor de opnames van The Passion 2023. Klaas van Kruistum is in gesprek met Bertrie Wierenga over haar bijzondere rol als Maria Magdalena. En Buddy Vedder maakt het nummer van Judas bekend.

Op weg naar The Passion

In de online serie Op weg naar The Passion nemen we je mee tijdens alle voorbereidingen voor het grote live-evenement op donderdag 6 april. De acteurs en crew nemen je mee naar plekken die je normaal niet ziet. Iedere aflevering spreken we met een van de castleden over het personage dat ze gaan vertolken en onthullen we iedere week een nieuw nummer uit The Passion 2023 of The Passion Hemelvaart.

Vorige aflevering gemist?

Wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe video van Op weg naar The Passion online staat? Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets. 

Altijd als eerste op de hoogte? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor The Passion nieuwsbrief en mis niets!

The passion 2023 Harlingen