Op weg naar The Passion: De cast speelt voor het eerst samen

In de tweede aflevering van Op weg naar The Passion nemen we je mee tijdens de eerste dramarepetities van The Passion 2023. De cast gaat voor het eerst samen spelen. In aanloop naar muzikale paasevenement verschijnt iedere zondag om 12.00 uur een nieuwe video. 

Kijk mee met de dramarepetities

Kijk deze keer mee tijdens de dramarepetities van The Passion 2023. Daarnaast spreken we met de verteller van The Passion 2023: Thomas van Luyn en gaat Klaas van Kruistum in gesprek met de veelzijdige Marlijn Weerdenburg over haar rol als Maria. En onthullen we een nieuw nummer gezongen door Sinan Eroglu (Jezus), Ferdi Stofmeel (Petrus) en Bertrie Wierenga (Maria Magdalena).

De cast speelt voor het eerst samen | Op weg naar The Passion #2
9 min 5 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Kijk deze keer mee tijdens de dramarepetities van The Passion 2023. Daarnaast spreken we met de verteller van The Passion 2023: Thomas van Luyn en gaat Klaas van Kruistum in gesprek met de veelzijdige Marlijn Weerdenburg over haar rol als Maria. En onthullen we een nieuw nummer gezongen door Sinan, Ferdi en Bertrie.

Op weg naar The Passion

In de online serie Op weg naar The Passion nemen we je mee tijdens alle voorbereidingen voor het grote live-evenement op donderdag 6 april. De acteurs en crew nemen je mee naar plekken die je normaal niet ziet. Iedere aflevering spreken we met een van de castleden over het personage dat ze gaan vertolken en onthullen we iedere week een nieuw nummer uit The Passion 2023 of The Passion Hemelvaart.

Vorige aflevering gemist?

Wil je als eerste op de hoogte zijn als er een nieuwe video van Op weg naar The Passion online staat? Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets. 

Altijd als eerste op de hoogte? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Schrijf je in voor The Passion nieuwsbrief en mis niets!

The passion 2023 Harlingen