Op 28 maart 2024 is de veertiende editie van The Passion. De rol van ongelovige Tomas wordt dit jaar gespeeld door Robbert Rodenburg. Waar kennen we hem van? 

Biografie

Naam: Robbert Rodenburg 
Geboortedatum: 11 februari 1998 
Geboorteplaats: Bergambacht 
Beroep: Youtuber, presentator, acteur

The Passion - Robbert Rodenburg

Eigen YouTube-kanaal 

Op Robberts eigen YouTube-kanaal is de serie Open Kaart te zien. Hierin interviewt hij bekende Nederlanders, zoals Jutta Leerdam, Ellie Lust en Hugo de Jonge. Zijn vragen stelt hij aan de hand van kaartjes. Met deze eigen serie won Robbert in 2022 de Televizier-Ster Online-Videoserie.

Sosha

X-Y-SEX 

Robbert was al eerder te zien bij KRO-NCRV. Als presentator van de YouTube-serie X-Y-SEX vraagt hij bekende LHBTIQ+’ers om een persoonlijke en unieke seksuele voorlichting te maken. Een op maat gemaakte voorlichting die zij zelf hebben gemist. 

Expeditie Robinson

Robert deed mee aan het survivalprogramma Expeditie Robinson in 2021. Het lukte hem om meer dan 30 dagen op een onbewoond eiland te overleven. Uiteindelijk won Robbert zelfs de finale. Hiermee is hij de jongste Expeditie Robinson-winnaar ooit. 

The Passion 2024 

Eerder dit jaar werd bekend wie de hoofdrollen spelen in The Passion. Angela Schijf (Maria), William Spaaij (Jezus), Matteo van der Grijn (Petrus), Keizer (Judas) en Gaia Aikman (Maria Magdalena) zullen op Witte Donderdag 28 maart op het podium schitteren. Anita Witzier is voor de derde keer verslaggever van het evenement.  

Robbert is op donderdag 28 maart te zien tijdens The Passion 2024, live vanuit Zeist, bij KRO-NCRV op NPO 1.  

Op de hoogte blijven van The Passion 2024?

Meld je dan aan voor The Passion nieuwsbrief

The Passion - Robbert Rodenburg