1. Minimumleeftijd: 16 jaar of ouder
  2. Termijn en wijze: Op 2, 3, 4, 8, 9, 10 en 11 april 2024 (hierna: de “Periode”) zal eenmalig per dag een dagprijs (hierna: de “Dagprijs”) worden verloot onder de personen die op diezelfde dag een donatie hebben gedaan via www.kro-ncrv.nl/liefgebaar. Het staat je vrij om meerdere donaties per dag doen, maar je maakt maar één keer kans om in de gehele Periode de Dagprijs te winnen.
  3. Inhoud van de Dagprijs: De Dagprijs verschilt per dag. Zie hier het overzicht van de verschillende dagprijzen. Alle dagprijzen bestaan uit een activiteit of ervaring, waarvan de uitvoering plaatsvindt op een nader te bepalen datum en locatie.
  4. De Donatie: Jouw donatie (met een minimaal bedrag van € 1,- per donatie) wordt rechtstreeks overgemaakt aan Stichting Jarige Job. Jij ontvangt direct een bedankje vanuit de betalingstool en daar maak je een screenshot van. Om kans te maken op de Dagprijs stuur je de screenshot van het bedankje en je naam en leeftijd naar de NPO Radio 2 app. Je doet dan mee en maakt kans op de Dagprijs!
  5. Bekendmaking: De prijswinnaar wordt als volgt geïnformeerd: je wordt gebeld in de uitzending van het programma.
  6. Audiovisuele opnamen Dagprijs: De prijswinnaar geeft bij voorbaat toestemming aan KRO-NCRV voor het maken van audiovisuele opnamen van de uitvoering van de Dagprijs. Deze opnamen mogen door KRO-NCRV en de NPO gebruikt worden voor publicatie op verschillende openbare kanalen, waaronder maar niet beperkt tot lineaire verspreiding, (social)-mediakanalen van KRO-NCRV en de NPO.
  7. Privacy Policy: voor de prijswinnaars van de dagprijzen is de privacy policy van KRO-NCRV van toepassing. KRO-NCRV zal namelijk met de prijswinnaars direct contact opnemen.