Een verjaardag moet voor elk kind een feestje zijn. Maar wat als daar thuis geen geld voor is? KRO-NCRV presentatoren komen in actie tijdens het initiatief Lief gebaar. In ruil voor een donatie maak je in De Grote Lief Gebaar Cadeau Show kans op bijzondere prijzen. Doe jij ook mee?

De Grote Lief Gebaar Cadeau Show

Als ambassadeur van Lief gebaar organiseert radiopresentator Emmely de Wilt in haar radioprogramma Het oor wil ook wat de Grote Lief Gebaar Cadeau Show. In ruil voor een donatie aan Stichting Jarige Job - voor 1 euro doe je al mee! - maak je elke dag kans op bijzondere dagprijzen.
 

Dagprijzen

En dat zijn niet de minste prijzen! Je maakte kans op een workshop presenteren van Anita Witzier, karten met Klaas van Kruistum, een Lekkere Track Verjaardagstaart van Ramon Brugman & Gijs Staverman, interieuradvies van Theo-Bert Pot, kaarten voor Impact Night, een bosexcursie van Boswachter Tim en kaarten voor de opnames van De slimste mens tijdens de finaleweek.

Hoe werkt het? 

Dit zijn de spelregels voor De Grote Lief Gebaar Cadeau Show: 

Stap 1: doneer via Lief gebaar aan Stichting Jarige Job
Stap 2: maak een screenshot van het bedankje dat je krijgt vanuit de betalingstool 
Stap 3: upload het screenshot in de NPO Radio 2 app met de woorden Lief gebaar, voorzien van je naam en leeftijd, op de dag waarop je kans wil maken op de dagprijs

De spelvoorwaarden van de NPO (onderdeel van de algemene voorwaarden van de NPO) zijn van toepassing. Daarnaast zijn er specifieke spelvoorwaarden voor de winactie Emmely's Grote Lief Gebaar Cadeau Show in het NPO Radio 2 avondprogramma Het oor wil ook wat van toepassing. 

Het oor wil ook wat, elke maandag tot en met donderdag van 18.00 tot 20.00 uur op NPO Radio 2. Lief gebaar 2024 duurt van 2 tot en met 15 april.

twee gouden ballonnen

Lief gebaar 2024

Bekijk meer acties van presentatoren

https://kro-ncrv.nl/presentatoren-in-actie