Thomas Cammaert zoekt door middel van een sjamanistisch vuurritueel contact met zijn voorouders. Zal hij een verbinding kunnen voelen?

In deze aflevering van Zin in morgen gaat Thomas Cammaert langs bij sjamanka Mirjam, één van de weinige vrouwelijke sjamanen in Nederland. Zij begeleidt Thomas door een vuurceremonie, waarin de verbinding met voorouders wordt gelegd om hen te eren en te bedanken. 

Mirjam's wens is dat we ons herinneren dat we allemaal met elkaar verbonden zijn en onderdeel uitmaken van de natuur. Het is haar missie om mensen te helpen de taal van de natuur weer te leren spreken. 

Vollop in het leven

De 95-jarige Barbara is nog lang niet moe. Ze doet aan tennissen, fietsen en bowlen, en bezoekt af en toe een theater. Daar kunnen we wat van leren!

'Bringing love, light and joy!'

Modeontwerper Sepehr Maghsoudi heeft een zielsmissie. Met een succesvolle carrière in zijn zak geeft hij nu ook gratis creatieve workshops voor kinderen. Hierin besteedt hij speciale aandacht aan het hergebruik van kleding. Naast samen mode ontwerpen wil hij de kinderen inspireren om voor hun dromen te gaan.

Kijk naar Zin in morgen

Kijk deze aflevering terug op NPO Start.

Sepher Maghsoudi