In deze aflevering van Zin in morgen ervaart Thomas Cammaert hoe hij dichter bij zichzelf kan komen door middel van intuïtieve dans. Door vrij en voorbij oordelen en verwachtingen te bewegen maakt hij ruimte om zichzelf te ontdekken.

Ummi Yanuba begeleidt Thomas door de danssessie heen. Ummi wil mensen graag in contact brengen met zichzelf en hun omgeving door middel van haar sessies. Vrije beweging, vanuit gevoel en dicht bij jezelf, staat daarbij centraal.  ‘Alle beweging mag er zijn, het gaat niet om de perfecte pasjes.'

Samen houthakken

De vrijwillige en voornamelijk gepensioneerde houthakkers van het Almeers Houthakkers Gilde houden het stadsbos gezond en zorgen voor kachelhout tegen kostprijs. Het Gilde, opgericht door twee vrienden, is inmiddels uitgegroeid tot negentien gildebroeders (inclusief één vrouw). De club is een gekoesterde bron van gezelligheid en vriendschap voor de vrijwilligers.

Taalles van Rob

Rob Berkovits, zoon van Hongaarse migranten, geeft sinds het overlijden van zijn vrouw vrijwillig taalles aan immigranten. Hij heeft een grote talenknobbel en haalt veel voldoening uit de uitwisselingen.

Kijk naar Zin in morgen

Kijk deze aflevering terug via NPO Start

Houthakkersgilde