Begin het nieuwe jaar goed met een week lang mediteren waar en wanneer je maar wil en doe mee met de online meditatie challenge van Boeddha in de polder!

Doe ook mee

In het nieuwe seizoen van Boeddha in de polder mediteert Joris Linssen veel samen met de gasten uit de afleveringen. En zo heeft hij geleerd dat je van mediteren heel rustig kunt worden en dat je er fysiek en mentaal beter door gaat voelen.

Elke dag een nieuwe meditatie

Ook kan mediteren helpen om uit een burn-out of depressie te komen. En goed nieuws: mediteren kun je leren. Daarom nemen de gasten uit het derde seizoen Joris mee in hun eigen manier van mediteren. En jij kan meedoen! Van maandag 1 tot en met zaterdag 6 januari 2024 kun je op de website van Boeddha in de polder elke dag een andere meditatievorm proberen. Iedere ochtend verschijnt hier een nieuwe meditatie. Doe ook mee en ontdek welke vorm bij jou past.

Kijk naar Boeddha in de polder

Boeddha in de polder was van maandag 1 tot en met vrijdag 5 januari 2024 te zien bij de Boeddhistische Blik|KRO-NCRV op NPO 2. Heb je een uitzending gemist? Kijk dan terug op NPO Start!

Boeddha in de polder - Joris Linssen - meditatiechallenge