Deze week zijn er weer spannende en nieuwe crime-series te zien! Lees hier welke series er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime.

KRO-NCRV Crime: Hollington Drive - aflevering 2/4

Als Ben en Eva vertellen wat er in het bos is gebeurd, blijken ze allebei een andere versie van het verhaal te hebben. Voor Theresa is het duidelijk dat Ben iets voor haar achterhoudt, maar tegelijkertijd wil ze haar zoon koste wat kost beschermen. Na een schokkende doorbraak in het onderzoek ziet ze zich gedwongen om te liegen tegen de politie, maar dat heeft gevolgen die ze nooit had kunnen voorzien.

Crime: Hollington Drive, vrijdag 29 april om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

KRO-NCRV Crime: Wisting serie 2 - aflevering 1/4

Als rechercheur William Wisting en zijn team samen met de beruchte seriemoordenaar Tom Kerr een plaats delict inspecteren, loopt het helemaal verkeerd af. Ook Line, de dochter van Wisting, is daarbij aanwezig; zij werkt aan een documentaire over de seriemoordenaar. De jacht wordt ingezet op de mysterieuze handlanger van Kerr, die al jarenlang uit handen van de politie weet te blijven.

Crime: Wisting, zaterdag 30 april om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

KRO-NCRV Crime: Baptiste serie 2 - dubbelaflevering 2/3

Terwijl nog steeds niet duidelijk is wat de rol van Gomorrah is, vermoedt Julien dat de dood van Alex de aandacht van iets anders moet afleiden. Emma wil koste wat kost achterhalen waar Will is. Het onderzoek spitst zich toe op Kamilla Agoston, een extreemrechtse politica die er een eigen agenda op na lijkt te houden. Julien en Emma doen

Crime: Baptiste, zaterdag 30 april om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Herhaling!

KRO-NCRV Crime: The Investigation – Dag 1, aflevering 1

Wanneer een zelfgebouwde duikboot wordt vermist, met aan boord de maker en een Zweedse journaliste, start Jens Møller van de Kopenhaagse politie een onderzoek. De journaliste blijkt aan boord te zijn gegaan voor een interview met de bouwer van de duikboot. Openbaar aanklager Jakob Buch-Jepsen moet ondertussen met lede ogen toezien hoe een moordverdachte op vrije voeten komt.

Crime: The Investigation, zondag 1 mei om 23.35 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.