Dit zie je 7,8,9 januari bij KRO-NCRV Crime

Deze week zijn er weer spannende detectives te zien! Lees hier welke detectives er voor jou klaar staan bij KRO-NCRV Crime. 

Close To Me – aflevering 1/6 

Na een ongelukkige val heeft Jo last van geheugenverlies, waardoor ze het laatste jaar van haar leven kwijt is. Niet lang nadat ze ontwaakt uit een kunstmatig coma kan ze het ziekenhuis verlaten. Eenmaal thuis begint ze door flashbacks te twijfelen of haar val wel een ongeluk is. Wat haar nog meer zorgen baart, is dat haar man iets voor haar geheim lijkt te houden. 

De aflevering is vrijdag 7 januari te bekijken, om 23.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. 

Angela Black – aflevering 2/6 

Na de schokkende beweringen van privédetective Ed probeert Angela uit alle macht de schijn op te houden bij Olivier en haar zoons. Tegelijkertijd moet ze uitvinden wat er met Oliviers werkneemster Yuki Okubo is gebeurd, en wat er in zijn mysterieuze koffertje zit. Ed zet haar ondertussen onder druk om over te gaan tot actie. 

De aflevering is zaterdag 8 januari te bekijken, om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3. 

Pørni – aflevering 2/6: Can we not talk about children 

Op haar werk komt Pørni allerlei kinderen tegen in trieste situaties, maar met haar eigen kinderen gaat het ook niet altijd even goed. Haar ex laat zich niet van zijn beste kant zien tegenover hun dochters en Leo heeft het moeilijk na de dood van zijn moeder. Pørni's liefdesleven loopt ook niet helemaal zoals ze had gehoopt. 

De aflevering is zondag 9 januari te bekijken, om 23.20 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.