Dit zie je bij KRO-NCRV Crime in oktober

Deze spannende series hebben we in oktober voor je klaarstaan bij KRO-NCRV Crime!

Face to Face (S2) - aflevering 2

Susanne weet Sapphire op te sporen, de jonge prostituee die getuige was van de ontvoering van haar vriendin. Susanne is op zoek naar antwoorden maar Sapphire is niet van zins om die te geven. Susanne zal het vertrouwen van het meisje moeten winnen om een stap dichter bij John te komen en te voorkomen dat die nog een slachtoffer maakt.

Crime: Face to Face, zaterdag 1 oktober om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Irvine Welsh’s Crime (S1) – dubbelaflevering 3 t/m 6

Lennox verhoort de politicus Richie Gulliver, die hij nog kent van een AA-bijeenkomst, waarbij beide mannen hun ziel blootlegden. Hij denkt dat Gulliver in nauw contact stond met de hoofdverdachte, Graham Cornell. Ondertussen weten Gillman en Leblanc de moordenaar van het Franse stel te identificeren. Lennox wordt geplaagd door een trauma uit zijn verleden en laat zich steeds meer gaan.

Crime: Irvine Welsh’s Crime, zaterdag 1 en 8 oktober om 22.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.

Agent Hamilton (S2) – dubbelaflevering 1 t/m 8

Een Zweedse duiker komt om tijdens een geheime NAVO-oefening in het Middellandse Zeegebied. Carl Hamilton ontdekt dat de duiker één van z'n strijdmakkers was en reist met z'n nieuwe collega Kristin Ek af naar de militaire basis in Zuid-Frankrijk, om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeluk. De Fransen gaan ervan uit dat de duiker subversieve ideeën had, maar is dit wel zo?

Crime: Agent Hamilton, zaterdag 8, 15. 22 en 29 oktober om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3.

Silent Witness (S24) - dubbelaflevering 5 t/m 10

Nikki, Jack en Adam onderzoeken de moord op een chirurg in een ziekenhuis. DNA-onderzoek wijst op een onmogelijke dader. Omdat Adam bevriend is met de ziekenhuisdirecteur is niet iedereen ervan overtuigd of hij wel zo onpartijdig is.

Crime: Silent Witness, zaterdag 15, 22 en 29 oktober om 22.50 uur bij KRO-NCRV op NPO 2.