Dit zie je in februari bij KRO-NCRV!

De kortste maand van het jaar weten wij ook te vullen met een hoop mooie programma’s! Bekijk hier wat je allemaal van ons kunt verwachten in februari!

Uit het rood  

Edson da Graça duikt in de nieuwe serie Uit het rood in de wereld van jongeren met schulden. De jongeren worden een half jaar gecoacht door een vijftal jonge, succesvolle en vooral sociale ondernemers. Zij weten als geen ander hoe je financiële obstakels kan overwinnen en met vallen en opstaan je doel kan bereiken… 

Uit het rood, dinsdag 1 en 8 februari om 21.15 uur en vanaf dinsdag 15 februari om 21.00 uur bij KRO-NCRV op NPO 3. 

KRO-NCRV 3Doc: Eindeloos Gepest 

In de documentaire Eindeloos Gepest – Het verhaal van Maryana zien we het verhaal van Maryana die niet meer verder wilde leven, omdat het pestleed voor haar ondragelijk werd. Aan de hand van verhalen van haar familie, docenten, vrienden en klasgenoten krijgen we een beeld van wie Maryana was en wat haar bezig hield. Alle nabestaanden hebben dezelfde boodschap: laten we hiervan leren en zorgen dat dit in de toekomst niet meer gebeurt. 

Eindeloos Gepest – Het verhaal van Maryana, 8 februari om 20.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 3 

De Prijsknaller 

In het nieuwe programma De prijsknaller gaan Ersin Kiris en Eva Cleven op zoek naar de werkelijke kosten achter producten die voor bodemprijzen worden verkocht. Van wijn tot t-shirts, van kip tot koptelefoon. Met het programma willen wij onderzoeken of de lage prijzen die we betalen in de winkel wel de werkelijke maatschappelijke kosten weergeven en of er misschien eerlijkere en meer duurzame alternatieven zijn voor laagste prijsgaranties en andere prijsknallers. 

De prijsknaller, vanaf vrijdag 11 februari om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 3 

Eindeloos gepest - documentaire - Maryana 2.jpg
ç

Spoorloos 

Spoorloos richt zich op verwanten die elkaar uit het oog verloren zijn of zelfs nog nooit hebben ontmoet. Derk Bolt speurt regelmatig heel wat landen af om mensen bij elkaar te brengen en Jetske van den Elsen gaat met onze zoekers op pad om hen bij te staan tijdens de emotionele hereniging. 

Spoorloos, vanaf 21 februari elke maandag om 21.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1. 

Boer zoekt vrouw  

Yvon stelt de nieuwe vrijgezelle boeren voor. Kijk mee en volg hun zoektocht naar liefde!  

Boer zoekt vrouw, vanaf 27 februari elke zondag om 20.25 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.