Nieuwe gezinnen en oude bekenden in het komende seizoen van Een huis vol

Deze zomer is er weer een nieuw seizoen van het KRO-NCRV programma Een huis vol te zien. In de populaire serie wordt het leven van vier grote gezinnen gevolgd. Hoe gaan zij om met grote en kleine uitdagingen? Wat bindt hen en hoe zorgen ze voor elkaar?

In de komende reeks zien we twee families uit voorgaande seizoenen terug: de familie Cudogham uit Amsterdam en de familie Nagelkerke uit Oudenbosch. Daarnaast maken we kennis met twee nieuwe gezinnen: de familie Blom uit Bodegraven en het samengestelde gezin Wildeman uit Rotterdam. 

Familie Nagelkerke | Een huis vol
Een huis vol - familie Cudogham

Van een gezin vol kleintjes naar een huis vol pubers

Na een aantal seizoenen van afwezigheid is de familie Nagelkerke deze zomer weer te zien in Een huis vol. Vijf jaar later is de dynamiek compleet veranderd bij de Brabantse bakkersfamilie. Oudste dochter Merel studeert in Amerika en jongste zoon Junior gaat inmiddels naar de basisschool. Naast een groot gezin runnen vader Jan en moeder Sofie ook een eigen bakkersimperium. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een echt familiebedrijf, want ook de kinderen helpen vaak een handje mee in de bakkerij, de lunchroom of in de chocoladewinkel.

Trots op Surinaamse roots

De familie Cudogham is ook weer van de partij. De kinderen worden ouder en daarom krijgt moeder Cynthia meer tijd voor zichzelf. Ze gaat na twaalf jaar weer studeren en dit betekent dat er meer verantwoordelijkheid bij vader Iven en de kinderen komt te liggen. Samen maken ze hun strandhuisje in IJmuiden weer klaar voor de zomer. En dit seizoen zien we ook hoe ze hun roots vieren op het jaarlijkse Keti Koti Festival, iets wat Iven en Cynthia heel belangrijk vinden om mee te geven aan hun kinderen.

Familie Blom - Een huis vol
Wildeman - Een huis vol

Drukke boel in Bodegraven

In het Groene Hart maken we kennis met de familie Blom. Vader Maarten en moeder Gerdien hebben acht kinderen en zijn weekendpleegouders van een tienerdochter. Daarnaast werkt Maarten als pastor bij de internationale kerk en Gerdien wil na haar zwangerschapsverlof weer verder met haar werk als psycholoog. In 2018 heeft de familie tot hun grote verdriet afscheid moeten nemen van hun zesjarige dochtertje en zusje Miriam, maar zij is en blijft voor altijd een belangrijk onderdeel van het gezin.

Niet lullen maar poetsen

Daarnaast maken we ook kennis met de samengestelde familie Wildeman uit Rotterdam. Priscilla is de moeder van alle zeven kinderen en vader Lukas van de jongste twee. Maar inmiddels is hij al zo lang bij het gezin dat ze zich één grote familie voelen en het liefst krijgen ze er nog een achtste kindje bij. Omdat het leven steeds duurder wordt, is het noodzaak dat het grote gezin bewustere keuzes maakt. Lukas draait nachtdiensten als extra bijverdienste en ook Priscilla wil graag weer aan het werk.

Niets missen? Een huis vol volg je ook op Facebook!

Op onze Een huis vol Facebook-pagina vind je de leukste fragmenten, exclusieve (video)content en als eerste de laatste nieuwtjes over de gezinnen.

Een huis vol | Een nieuw strandhuis voor de familie Cudogham

Een huis vol wordt geproduceerd door Skyhigh TV in samenwerking met KRO-NCRV. Een huis vol is deze zomer te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.