Goed nieuws voor de fans die het zo heerlijk vinden om te kijken naar het reilen en zeilen van grote families, want 'Een huis vol' komt terug! Deze zomer staan er tien kersverse afleveringen te wachten.

De familie Cudogham, het is een beetje passen en meten voor ieders eigen plekje

Wat we al weten is dat we weer oude bekende zullen tegenkomen! In de nieuwe serie wordt familie Buddenbruck weer gevolgd. De familie telt elf kinderen en nu ook het eerste kleinkind. Daarnaast zullen we de familie Jelies weer op voet kunnen volgen. Spoiler alert! De negende koter is onderweg! Ook gaan de programmamakers op bezoek bij familie Adema en hun, inmiddels, 6-jarige vierling en twee grote zussen. Hoe zou het nu met ze zijn?

De familie Cudogham, het is een beetje passen en meten voor ieders eigen plekje

De familie Cudogham geven het heerlijke stadsleven voor geen goud opDaarnaast nemen we ook een kijkje in het leven van de familie Cudogham uit Amsterdam. Dat klinkt leuk. Iven en Cynthia hebben zeven kinderen waarmee ze woonachtig zijn in een appartement in het hartje van de hoofdstad. Het is een beetje passen en meten voor ieders eigen plekje, maar daar zouden ze het heerlijke stadsleven voor geen goud voor willen opgeven. Het gezin eet voornamelijk vegan en kiezen de bakfiets boven een eigen auto. Hoe zouden ze het doen als ze tóch een gezinsuitje willen beleven buiten de stad?

Lees ook:

Zal enige zoon Harrie nu eindelijk een broertje krijgen, of een achtste zusje? De vaste kijkers kennen familie Jelies uit Tollenbeek vast ook nog wel van vorig seizoen. De voorbereidingen van de komst van hun negende kindje zijn in volle gang en daarbij komt ook nog een interne verhuizing kijken om plaats te maken voor de kleine. Het geslacht? Dat blijft vooralsnog een mysterie. Niet alleen voor ons kijkers hoor! Dat zou hard zijn. Nee, ouders Johan en Janneke willen het zelf juist nog niet weten. Zal enige zoon Harrie nu eindelijk een broertje krijgen, of een achtste zusje?

De familie Buddenbruck: moeder Thaila vastbesloten is om de nodige kilo's te verliezenFans van het programma kennen de familie Buddenbruck uit Hückelhoven wel. Dit seizoen zullen we zien hoe moeder Thaila vastbesloten is om de nodige kilo's te verliezen, ondanks haar drukke leven. En staan we voor het spannende besluit of de familie naar Nederland zal gaan verhuizen, of tóch wel in Duitsland blijft. Vader Rob (43) zegt een andere vader te zijn als de vader die hijzelf gehad heeft. Lees hier meer.

De familie Adema: Vier jaar later zijn de dochters van Alex en Anne Adema flink gegroeidVier jaar later zijn de dochters van Alex en Anne Adema flink gegroeid. Toen we hen voor het laatst zagen in ‘Een huis vol’, vier jaar geleden dus, was de vierling nog twee en waren de oudste meiden nog niet zo aan het puberen. Zeven vrouwen in huis, hoe houdt Alex het hoofd boven water? En hoe erg kijken zij uit naar een knuffel met hun opa en oma? We zullen het deze zomer allemaal te zien krijgen.

 

Bekijk alle afleveringen op NPO Start