4 november 2021 

De vijf finalisten met de meeste stemmen geven op zaterdag 11 december een presentatie voor onze jury. Maar wie is de jury? Dit jaar vormen Edson da Graça, Emmely de Wilt en Peter Kuipers de jury. Zij stellen zich graag aan je voor.

Peter Kuipers
Directievoorzitter van KRO-NCRV

Wat versta jij onder ‘verhalen delen zodat de wereld mooier wordt’?

Voor mij gaat in het leven over delen. Verhalen delen zodat de wereld daarmee mooier wordt. Immers in het leven gaat het niet over nemen, maar juist over geven. Geef de ander ruimte, perspectief, een doel. Daar worden we met elkaar ook leukere mensen van.

Lees verder 

Emmely de Wilt
Radio-DJ van KRO-NCRV bij NPO Radio 2

Waarom vind jij Actie warm hart belangrijk?
Ik vind het uitstekend dat er bij Actie warm hart ook plek is voor kleine initiatieven die een grote impact hebben. Mensen die hun -misschien schaarse vrije tijd- wijden aan het verbeteren van de wereld zijn geweldig en ik ben blij dat we met Actie warm hart dit soort initiatieven hiermee kunnen aanmoedigen!

Lees verder

Edson da Graça
Presentator van Nieuwe baasjes bij KRO-NCRV

Met Actie warm hart maken we samen de wereld mooier. Wat versta jij onder ‘de wereld mooier maken’?
Dan denk ik meteen aan hoe we met onze kinderen omgaan en wat wij als ouders aan ze doorgeven. De wereld wordt mooier als we ze leren hoe belangrijk het is lief en aardig te zijn voor elkaar. En ik vind het belangrijk dat ze weten dat ze mogen zijn wie ze al zijn. Liefde geven lijkt zo klein, maar is zoveel impactvoller dan gedacht.

Lees verder