In april gaat Kruispunt langs bij het Brabantse dorp Vorstenbosch, waar veel inwoners aan corona zijn overleden. Een kleine hechte gemeenschap met een groot verdriet. Een van de overledenen is Sam Ramadanovic. Hij overleed op 43 jarige leeftijd.

De moeder van Anna en Sam overlijd al eerder aan corona en op de dag van haar uitvaart hoort Anna dat haar broer het ook niet zal redden. In de haar uitvaartkleding voor haar moeder nam ze afscheid van Sam. Voor haar dochter en nichtjes zet ze alles op alles om overeind te blijven. Meer dan een half jaar later keert Kruispunt terug naar Anna en haar familie. "Het gaat eigenlijk best oké, met zijn ups en downs. Ik heb er echt nog wel moeilijke momenten bijzitten zo met de donkere dagen," zegt Anna. Vorig jaar vierde ze nog kerst met haar moeder en Sam en zijn gezin bij Anna thuis. "Nu vieren we het voor het eerst zonder hen."

Samaria Radamanovic (dochter Sam)

Het gaat middelmatig. Soms is het goed en soms is het niet echt goed. 

Licht in het donker
Anna en haar dochter versieren de kerstboom
Licht in het donker
Concert voor overleden fanfareleden

De Notenkrakers uit Vorstenbosch geven een concert voor familie van overleden leden van de fanfare die door corona zijn gestorven. Susan van den Heuvel speelt zelf al 25 jaar bij de fanfare en hoopt dat ze een klein lichtpuntje kunnen geven met hun muziek en zo troost kunnen bieden. Anna: "Ik vind het heel mooi dat ze dat doen. Dan zie ik bijna letterlijk Sam weer voor mij, met een grote glimlach. hoe trots hij is op zijn vrienden in de fanfare, zijn familie en vooral zijn gezin. Ik weet zeker dat hij het prachtig vindt."