Kijk De roze supporters vooruit op NPO Plus!

Voetbal en homoseksualiteit. In Nederland nog steeds een lastige combinatie. Een aantal ADO Den Haag supporters is dat zat. Acht jaar geleden richtten ze daarom de eerste roze supportersvereniging van Nederland op: de Roze Règâhs. Langzaam maar zeker weten ze de sfeer in het stadion te verbeteren. Dit hopen ze bij alle clubs in Nederland voor elkaar te krijgen. 

Een groep roze Feyenoorders zoekt contact met de Roze Règâhs. Ze willen de tweede roze fanclub van Nederland oprichten. Het doel? Dat iedereen zich veilig moet voelen om te kunnen genieten in het stadion. Maar de oprichting van de roze supportersvereniging van Feyenoord veroorzaakt veel commotie...

In De roze supporters worden een aantal voetbalsupporters gevolgd in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. De vierdelige serie is vanaf maandag 16 mei om 22.15 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 3. Wil je niet langer wachten? Goed nieuws! Alle afleveringen van De roze supporters zijn vanaf zondag 15 mei al vooruit te kijken op NPO Plus.