Het is bijna Sinterklaasavond, dus maken Gijs en Ramon voor Lekkere Track gevuld speculaas op het nummer Candy - Robbie Williams. Compleet met amandelspijs en een hand pepernoten voor het ultieme Sinterklaasgevoel! Benieuwd naar het recept? Lees gauw verder. 

Gevuld speculaas met amandelspijs 

Ga jij Sinterklaas vieren dit weekend? Als patissier weet Ramon wel raad met deze feestelijke dag. Volg het recept en maak de blits met zijn prachtige speculaastaart. Gijs: ‘Bij het nummer Candy van Robbie Williams denk ik direct aan eten, dus dit is een perfecte combinatie!’ Succes gegarandeerd, zeker als je een stukje overhoudt voor de Sint en de Pieten. 

Lees het recept

Op de website van BinnensteBuiten verzamelen we alle recepten van Lekkere track. Benieuwd hoe je zelf gevuld speculaas maakt? 

gevulde speculaas lekkere track

Iedere week een nieuwe aflevering 

Lekkere Track is de Gijs 2.4 webserie van radio-dj Gijs Staverman en BinnensteBuiten chef-kok Ramon Brugman. Iedere week bedenkt Gijs een tof nummer waar Ramon een heerlijk gerecht bij kookt. Benieuwd naar alle andere recepten? Bekijk dan de pagina van Lekkere Track! 

lekkere track gijs staverman ramon brugman patat mayo

Meer van Lekkere Track

Bekijk alle video's, lees de recepten en krijg meer info over de nummers die worden gebruikt.

Lees meer

Leer meer over eten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Eerlijker eten.

Keuringsdienst van Waarde