In de eerste aflevering van Lekkere track koken Gijs Staverman en Ramon Brugman krokante patat met verse mayonaise op het nummer Friday van Riton ft. Nightcrawlers. Daarmee keren ze de rug naar Black Friday en introduceren ze Black Fry-day. Dé uitgelezen kans om niet te gaan winkelen, maar de keuken in te duiken met elkaar. Benieuwd naar het recept? Lees gauw verder. 

Krokante frietjes met verse mayonaise 

Als het weekend nadert, zijn de borrelhapjes natuurlijk in zicht. Des te leuker als je deze zelf maakt. Ramon laat zien hoe makkelijk het is om verse patat te maken. En wist je dat zelfgemaakte mayonaise wekenlang houdbaar is in de koelkast? Dat wordt meer dan één avondje genieten, dus. 

Lees het recept

Op de website van BinnensteBuiten verzamelen we alle recepten van Lekkere track. Benieuwd hoe je zelf patat met mayo maakt? 

patat mayonaise lekkere track

Iedere week een nieuwe aflevering 

Lekkere track is de nieuwe Gijs 2.4 webserie van radio-dj Gijs Staverman en BinnensteBuiten chef-kok Ramon Brugman. Iedere week bedenkt Gijs een tof nummer waar Ramon een heerlijk gerecht bij kookt. Benieuwd naar alle andere recepten? Bekijk dan de pagina van Lekkere track.

Meer van Lekkere Track

Bekijk alle video's, lees de recepten en krijg meer info over de nummers die worden gebruikt.

ramon brugman gijs staverman lekkere track gijs 2.4

Kom meer te weten over eten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Eerlijker eten. Wij helpen jou met het maken van bewuste keuzes door de gehele voedselketen heen.

keuringsdienst van waarde kokosmelk kokosnoot