Het is officieel winter, dus creëren Ramon & Gijs een snert op Most Wonderful Time Of The Year - Andy Williams. Benieuwd naar het recept? Lees gauw verder.
Vanaf 7 december 2022 kun je jouw goede doel of initiatief bij KRO-NCRV’s Actie warm hart aanmelden. Wie weet ontvangt jouw goede doel wel de mooie donatie. Aanmelden kan tot 10 februari 2023 en gaat heel makkelijk via deze website.
Niet kopen maar koken: Gijs en Ramon maken verse patat
In de eerste aflevering van Lekkere track koken Gijs Staverman en Ramon Brugman krokante patat met verse mayonaise op het nummer Friday van Riton ft. Nightcrawlers.
Op 25 november is het de Internationale Dag voor de Uitbanning van Geweld tegen Vrouwen. Met diverse programma’s besteedt KRO-NCRV de komende twee weken aandacht aan het onderwerp geweld tegen vrouwen.
Zuurkool van rode kool: dat belooft oud-Hollands spektakel in de negende aflevering van Van gewas tot gerecht! Benieuwd hoe Yvon & Ramon het ervan afbrengen?
Het is tijd voor pizza met pompoenvulling in de zevende aflevering van Van gewas tot gerecht! Benieuwd hoe Yvon & Ramon hun pizzadeeg maken en beleggen?
Je kent het vast wel: piccalilly. Maar hoe maak je het? Ramon toont Yvon hoe zij haar seizoensgroente allemaal kan gebruiken voor dit smakelijke bijgerecht.
Yvon & Ramon gaan voor de vijfde aflevering van Van gewas tot gerecht voor twee verschillende bereidingen met ei! Wil jij ook zo'n lekker gepocheerd eitje met verse mayonaise maken?
Hoe bereid jij jouw andijvie het liefst? Voor de derde aflevering van Van gewas tot gerecht koken Yvon en Ramon een razendsnelle salade van de groente! Benieuwd geworden?
Yvon Jaspers kookt met BinnensteBuiten chef-kok Ramon Brugman in Van gewas tot gerecht, de webserie van Onze boerderij: en nu zelf. Aan de beurt: andijviewok!
In Rampvlucht werpen een dramaserie, documentaire, podcast en digitale reconstructie een nieuwe blik op een van de meest controversiële vliegrampen van de twintigste eeuw: de Bijlmerramp.
Chef-kok Sharon de Miranda van BinnensteBuiten is jarig deelt haar favoriete taartrecepten. Zo weet jij hoe je een bijzonder en vers gebak op tafel zet!
Yvon Jaspers neemt ons mee op haar eigen erf in de vierde exclusieve aflevering van Op 't land, de online serie van Onze boerderij: en nu zelf. Komen haar kippen wel terug naar de ren?
In aflevering 3 van Op ’t land, de online serie van Onze boerderij: en nu zelf, neemt Yvon Jaspers ons weer mee. Hoe gaat het met de kippen? En doen haar gewassen het wel goed?
In aflevering 2 van Op ’t land, de online serie van Onze boerderij: en nu zelf, neemt Yvon Jaspers ons weer mee over haar gewassen en realiseert ze zich dat er eigenlijk maar twee essentiële benodigdheden zijn voor ons eten. Benieuwd geworden?