#linkinbio

Winterse snert van Gijs en Ramon

Het is officieel winter, dus creëren Ramon & Gijs een snert op Most Wonderful Time Of The Year - Andy Williams. Benieuwd naar het recept? Lees gauw verder. 

lekkere track snert erwtensoep gijs staverman ramon brugman

Maak plaatpizza als fantastische borrelsnack

Ramon & Gijs maken voor de WK-finale plaatpizza met twee smaken in Lekkere Track op het nummer Waka Waka van Shakira. Benieuwd naar het recept?

Plaatpizza Lekkere Track WK

Actie warm hart is gestart

Vanaf 7 december 2022 kun je jouw goede doel of initiatief bij KRO-NCRV’s Actie warm hart aanmelden. Wie weet ontvangt jouw goede doel wel de mooie donatie. Aanmelden kan tot 10 februari 2023 en gaat heel makkelijk via deze website. 

broertjes actie warm hart

Maak ook gevuld speculaas voor Sinterklaas!

Het is bijna Sinterklaasavond, dus maken Gijs en Ramon voor Lekkere Track gevuld speculaas op het nummer Candy - Robbie Williams.

gevulde speculaas lekkere track

Maak kans op het kookboek Onze boerderij (en nu zelf) van Yvon Jaspers

Stuur een foto in van jouw beste groentegerecht voor de feestdagen en doe mee.

bloemkool kookboek winactie yvon jaspers

Stichting Living Memories biedt een blijvende herinnering

In 2021 was Stichting Living Memories het winnende doel van Actie warm hart. Wij spraken oprichter Thinka Sanderse. 

Stichting Living Memories

Niet kopen maar koken: Gijs en Ramon maken verse patat

In de eerste aflevering van Lekkere track koken Gijs Staverman en Ramon Brugman krokante patat met verse mayonaise op het nummer Friday van Riton ft. Nightcrawlers.

patat mayonaise lekkere track

Dag tegen geweld tegen vrouwen

Op 25 november is het de Internationale Dag voor de Uitbanning van Geweld tegen Vrouwen. Met diverse programma’s besteedt KRO-NCRV de komende twee weken aandacht aan het onderwerp geweld tegen vrouwen.

2Doc: Belaagd

Nooit meer koken of nooit meer uit eten?

Bekijk deze en andere Babbelbox video's van Eerlijker eten!

babbelbox

Van gewas tot gerecht #10: snelle spitskoolsalade

Spitskool als een heerlijk fris en snel bijgerecht: deze salade van Ramon bewijst het! Benieuwd naar het recept?

spitskoolsalade van gewas tot gerecht

Klei in je soep?! Deze prijswinnende chef-kok doet het

Chef-kok Emile van der Staak laat in Joël lokaal zien hoe hij met rivierklei een waanzinnig gerecht bereidt. 

joel lokaal broekaert rivierklei emile van der staak

Wat is jouw favoriete keukengadget?

Op het BinnensteBuiten festival vroegen wij jullie: 'Wat is jouw favoriete keukengadget?' Bekijk deze en andere babbelbox-video's van Eerlijker eten!

ramon brugman binnenstebuiten babbelbox keuken gadget keukengadget

Dit is het favoriete verjaardagsrecept van Anita Witzier!

Hiep hiep hoera! Anita Witzier is jarig en deelt in haar nieuwe column haar favoriete verjaardagsrecept: nacho's met salsa.

Anita Witzier

Van gewas tot gerecht aflevering 9

Zuurkool van rode kool: dat belooft oud-Hollands spektakel in de negende aflevering van Van gewas tot gerecht! Benieuwd hoe Yvon & Ramon het ervan afbrengen?

yvon jaspers ramon brugman onze boerderij: en nu zelf zuurkool rode kool

Hoe maak jij het eten in je koelkast op?

De Babbelbox van Eerlijker eten staat op het BinnensteBuiten festival. Video 2: Hoe maak jij het eten in je koelkast op?

binnenstebuiten festival geneal harreman babbelbox 3 restjes

Voor welk eten kunnen wij je wakker maken?

De Babbelbox van Eerlijker eten staat op het BinnensteBuiten festival. Video 2: Voor welk eten kunnen wij je wakker maken?

BinnensteBuiten festival Sharon

Met wie wil jij een beschuitje eten?

Wij vroegen op het BinnensteBuiten festival met wie jullie een beschuitje willen eten. Benieuwd welke presentator wel érg vaak werd genoemd?

BinnensteBuiten Festival Sharon

Van gewas tot gerecht aflevering 8

Het is tijd voor pizza met pompoenvulling in de zevende aflevering van Van gewas tot gerecht! Benieuwd hoe Yvon & Ramon hun pizzadeeg maken en beleggen?

Pizza

Van gewas tot gerecht aflevering 7

Je kent het vast wel: piccalilly. Maar hoe maak je het? Ramon toont Yvon hoe zij haar seizoensgroente allemaal kan gebruiken voor dit smakelijke bijgerecht.

pompoen piccalilly van gewas tot gerecht yvon ramon

Van gewas tot gerecht aflevering 6

Yvon & Ramon gaan voor de zesde aflevering van Van gewas tot gerecht aan de slag met pompoen! Benieuwd hoe zij geroosterde pompoenpitten maken? 

gewas yvon jaspers ramon brugman onze boerderij: en nu zelf

Van gewas tot gerecht aflevering 5

Yvon & Ramon gaan voor de vijfde aflevering van Van gewas tot gerecht voor twee verschillende bereidingen met ei! Wil jij ook zo'n lekker gepocheerd eitje met verse mayonaise maken?

Ramon en Yvon

Van gewas tot gerecht aflevering 4

In de vierde aflevering van Van gewas tot gerecht koken Ramon en Yvon met ei. Ze maken hartige soesjes! Maar hoe vergaat dat ze? Bekijk het hier.

yvon jaspers ramon brugman onze boerderij: en nu zelf soesjes

Van gewas tot gerecht aflevering 3

Hoe bereid jij jouw andijvie het liefst? Voor de derde aflevering van Van gewas tot gerecht koken Yvon en Ramon een razendsnelle salade van de groente! Benieuwd geworden?

Yvon en Ramon

Van gewas tot gerecht aflevering 2

Yvon Jaspers kookt met BinnensteBuiten chef-kok Ramon Brugman in Van gewas tot gerecht, de webserie van Onze boerderij: en nu zelf. Aan de beurt: andijviewok! 

Ramon en Yvon

Bekijk Sharons bijzondere taartrecepten

Chef-kok Sharon de Miranda van BinnensteBuiten is jarig deelt haar favoriete taartrecepten. Zo weet jij hoe je een bijzonder en vers gebak op tafel zet!

Sharon de Miranda

Kijk aflevering 4 van Op 't land!

Yvon Jaspers neemt ons mee op haar eigen erf in de vierde exclusieve aflevering van Op 't land, de online serie van Onze boerderij: en nu zelf. Komen haar kippen wel terug naar de ren?

yvon jaspers onze boerderij op 't land 4

Kijk aflevering 3 van Op 't land!

In aflevering 3 van Op ’t land, de online serie van Onze boerderij: en nu zelf, neemt Yvon Jaspers ons weer mee. Hoe gaat het met de kippen? En doen haar gewassen het wel goed?

yvon jaspers onze boerderij op 't land 3

Kijk aflevering 2 van Op 't land hier!

In aflevering 2 van Op ’t land, de online serie van Onze boerderij: en nu zelf, neemt Yvon Jaspers ons weer mee over haar gewassen en realiseert ze zich dat er eigenlijk maar twee essentiële benodigdheden zijn voor ons eten. Benieuwd geworden?

Foto yvon.png

Bekijk de eerste aflevering van Op 't land hier

In aflevering 1 van Op 't land, de online serie van Onze boerderij: en nu zelf, neemt Yvon je mee haar land op.

Yvon

Maak kans op het kookboek Onze boerderij (en nu zelf) van Yvon Jaspers!

Stuur een foto in van jouw beste groentegerecht voor de feestdagen en doe mee.

bloemkool kookboek winactie yvon jaspers