Moeder en dochter zien elkaar weer na vijf jaar

In het nieuwe programma Tafel voor twee gaan twee mensen met elkaar uit eten, maar slechts één van hen weet waarom en met wie, voor de ander is het diner een grote verrassing. Terwijl de initiatiefnemer met de taxi onderweg is, wacht de ander in het restaurant. 

Terwijl de gangen worden opgediend, onthult de initiatiefnemer zijn of haar speciale boodschap. En dat kan vanalles zijn: een spijtbetuiging, liefdesverklaring of misschien wel een lang bewaard geheim. Tijdens de laatste gang zien we hoe de boodschap wordt ontvangen. In Tafel voor twee krijgen mensen de kans hun hart te luchten, want het leven is te kort om dingen onuitgesproken te laten.

Peter Kuipers, directievoorzitter KRO-NCRV: “Het wordt in deze moeilijke tijd vaak gezegd: kijk om naar elkaar, zorg voor elkaar, wees lief. Tafel voor twee kan voor mensen net dat zetje zijn om met elkaar in gesprek te gaan. Iemand te bedanken, te vergeven of om iets liefs te zeggen.” 

Tafel voor twee
Fionuala en Nora
Tafel voor twee
Kaylee en Jaimie

Aflevering 1

In de eerste aflevering van Tafel voor twee nodigt Fionuala haar moeder Nora uit, ze hebben elkaar al vijf jaar niet gezien. Waarom heeft ze nooit contact gezocht? Wil Zujad het leven vieren met zijn vriend Sander. Baalt Rini er stevig van dat Carnaval niet doorgaat, maar wordt hij door zijn vriend Marius op passende wijze geëerd. Weet Patricia haar man Bert tot tranen te roeren, met een groot cadeau. En gaat Jaimie, die autisme heeft, op z’n knieën voor zijn vriendin Kaylee.

Tafel voor twee, vanaf woensdag 7 april, 21.10 uur bij KRO-NCRV op NPO 3

Meld je aan!

Heb jij een speciale boodschap voor iemand die belangrijk voor je is? 

Aanmelden