BinnensteBuiten: luxe sfeer in een appartement, tofu saté en een oude parel

Datum: 26 jan 2021 om 18:45

Het eerste huis van Ruud van Doorn, een jonge ondernemer in beeldbewerking, ademt de sfeer van een luxe boetiekhotel. Warme kleuren en luxe materialen zoals velours, Frans eiken en Calacatta marmer vormen de basis van het hippe Amsterdamse appartement. Designklassiekers, kunst, en fotografie maken het plaatje compleet.

Vandaag staat er bij Sharon saté op het menu. Maar dan geheel plantaardig! De tofu trekt uren in een overheerlijke marinade, voordat Sharon ‘m lekker krokant bakt. Geserveerd met een lekker pittige pindasaus en noedels, mis je in dit gerecht absoluut geen vlees.

Verscholen in de bossen van Rhenen doemt aan het eind van een lange laan beuken landgoed Remmerstein op. Een eeuwenoud landgoed waarbij het bos als een warme shawl in haar nek ligt. Annelou Evelein zorgt met veel liefde voor de tuin van het familielandgoed en kan geen genoeg krijgen van de vele verborgen plekjes die je in de tuin vindt. Samen met haar broers en neven willen ze het landgoed behouden en steeds meer openstellen voor de gemeenschap. Zo kunnen niet alleen zij, maar meer mensen van dit prachtige landgoed genieten! 

Binnenstebuiten, dinsdag 26 januari om 18.45 uur op NPO 2.

Meer informatie

Matthijs de Bruijn

Programma

Binnenstebuiten

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880