Persbericht

BinnensteBuiten: Ossobuco

Datum: 21 mrt 2017 om 18:50

Chef-kok Ramon Brugman laat zich inspireren door de Italiaanse keuken voor deze betaalbare maaltijd. Hij maakt Ossobuco (kalfsschenkel) met aardappelpuree en panzanella salade, een salade met brood.

Hans van Velthoven en Roberto Morais wonen sinds 2,5 jaar samen in hartje Utrecht. Hans kocht in 2008 de huurwoning van een woningcorporatie. Hij verbouwde het vervallen zolderappartement tot een prachtig loft. Hans is opgegroeid op de boerderij, dus handen uit de mouwen steken zit in zijn bloed. Hij heeft dan ook bijna alles zelf gedaan. Om het lounge-gedeelte intiemer te maken, besloten de mannen bijvoorbeeld om deze ruimte donkerblauw te schilderen.

Vogelaar Camilla Dreef heeft een simpele, maar doeltreffende regel: in het bos moet je niet alleen goed kijken, maar vooral goed luisteren! Aan het eind van de winter zijn de bomen nog kaal genoeg om er allerlei vogels in te spotten. Bosvogels zijn heel speciaal. Camilla bezoekt de kijkhut van vogelliefhebber Harvey Diek, waar ze hoopt de middelste bonte specht te zien…

BinnensteBuiten, dinsdag 21 maart om 18.50 uur op NPO 2

Meer informatie

Matthijs de Bruijn

Programma

BinnensteBuiten

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880