Persbericht

BinnensteBuiten: Voedselrestanten

Datum: 15 mrt 2017 om 18:50

In 2010 doet Estée Strooker mee met de allereerste editie van het tv-programma Masterchef waarin amateurkoks strijden om de titel MasterChef. Indertijd was Alain Caron jurylid en Estée won de competitie. Inmiddels heeft ze haar eigen zaak in Arnhem en heeft ze een missie: gooi geen voedsel weg! Alain zoekt haar op en kookt met haar met voedselrestanten.

Trudy en Willem van Riemsdijk hebben het zogenaamde Dokterhûs in Stiens in oude glorie hersteld; maar vandaag zijn we nóg een keer te gast, nu voor hun tuin. Het is de tijd van het jaar waarin we de werkelijke reden kunnen zien, waarom ze ooit hier naartoe zijn verhuisd; De Stinzenplanten. De lente is in aantocht, de sneeuwklokjes en winterakonieten zijn er alweer klaar voor!

Wouter den Doeschot houdt van het landelijke leven. Tien jaar geleden koopt hij in Wezup een fantastische Drentse boerderij uit 1890. Het pand is dan weliswaar totaal vervallen, maar na een paar jaar renoveren is zijn paleis klaar. Vriend Anko Nieuwland deelt dezelfde passie, dus sinds kort wonen ze samen op het Drentse platteland in een modern en kleurrijk interieur, gecombineerd met oude materialen.

BinnensteBuiten, woensdag 15 maart om 18.50 uur op NPO 2

Meer informatie

Matthijs de Bruijn

Programma

BinnensteBuiten

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880