Persbericht

De verwondering: Ben Tiggelaar

Datum: 17 jan 2016 om 08:25

In het NCRV-programma De verwondering ontmoet Annemiek Schrijver gasten uit verschillende religieuze tradities met uiteenlopende maatschappelijke achtergronden. Zij neemt haar gasten mee de stilte van de zondag in om met hen te praten over hun inspiratie en alledaagse spiritualiteit.

Op 17 januari is Ben Tiggelaar (1969) te gast in het boshuisje van De verwondering. Hij is onafhankelijk schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Hij verdiept zich al ruim 25 jaar in de onderwerpen leiderschap en verandering. Zijn streven is om individuen en organisaties te helpen hun dromen om te zetten in actie. Zijn bekendste boek heet Dromen, Durven, Doen en gaat over effectief zelfmanagement.

Daarnaast schrijft hij columns over werk en management in NRC Handelsblad en verzorgt hij jaarlijks een aantal lezingen en seminars. Hij wordt door velen een management-goeroe genoemd maar zelf ziet hij zich meer als docent. Hij ziet het als zijn opdracht om mensen te helpen om tot bloei te komen. Daarin voelt hij zich geïnspireerd door Jezus van Nazareth die het als zijn taak zag om de mensen te dienen. Voor de Maand van de Spiritualiteit die duurt van 15 januari tot en met 14 februari en als thema Werk in evenwicht mee kreeg, schreef Tiggelaar het essay Mooi Werk.

De verwondering, zondag 17 januari om 08.25 uur bij de NCRV op NPO 2
 

Meer informatie

Joke van Rosmalen

Programma

De verwondering

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880