Persbericht

Detectives: Midsomer Murders serie 19 - aflevering 1-6

Datum: 22 dec 2019 om 00:10

Midsomer Murders (2017): serie 19 - aflevering 1 t/m 4/10

Detectives: Midsomer Murders S19 – aflevering 1/6: The village that rose from the deadDe avond voor de heropening van spookdorp Little Auburn vindt een uitbundig feest plaats waar drie partijen debatteren over de toekomst van het dorp. Wanneer één van de campagnevoerders later die avond de tocht naar huis niet overleeft, duiken Barnaby en Winter in het verleden van het dorp en eenieder die ermee mee begaan is.Detectives: Midsomer Murders, vrijdagnacht 21 december om 24.10 uur op NPO 1 (hh).Detectives: Midsomer Murder S19 – aflevering 2/6: Crime and punishmentDe 'Bleakridge Watch' beschermt de straten van een afgelegen dorp sinds een onopgeloste moord. Wanneer een van de leden wordt teruggevonden in zijn vriezer, blijkt dat de bewoners niet zo veilig zijn als ze dachten. Naarmate Barnaby en Winter dieper in de zaak duiken, ontdekken ze hoe ver sommige mensen willen gaan voor macht.Detectives: Midsomer Murders, zondagnacht 23 december om 24.20 uur op NPO 1 (hh).

Detectives: Midsomer Murder S19 – aflevering 3/6: Last man outTijdens een crickettoernooi wordt het lichaam van de sterspeler gevonden, vlak na een glorieuze overwinning. Barnaby komt steeds meer te weten over het verleden van het slachtoffer, maar wordt zelf ook terug in de tijd geworpen. Gedurende het onderzoek stuit hij namelijk op een oude bekende: het mysterieuze weerzien roept vele vragen op.Detectives: Midsomer Murders, woensdag 25 december om 23.30 uur op NPO 1 (hh).

Detectives: Midsomer Murder S19 – aflevering 4/6: Red in tooth and clawWanneer het lichaam van een makelaar wordt gevonden, wordt een duistere kant van een plaatselijke dierenshow onthuld. Terwijl de vriendin van het slachtoffer het nieuws verwerkt, ontdekken Barnaby en Winter dat er sprake is van grote rivaliteit onder de deelnemers. Dat roept vragen op: werd de concurrentie iemand te veel of is er sprake van een gecompliceerder motief?Detectives: Midsomer Murders, donderdag 26 december om 23.50 uur op NPO 1 (hh).

Detectives: Midsomer Murders S19 - aflevering 5/6:  Death by persuasionOp een achttiende-eeuws themafeest wordt een journalist doodgestoken met een vergiftigde ganzenveer. Ze draagt een opvallend briefje bij zich. Barnaby en Winter ontdekken al gauw dat het slachtoffer een groots verhaal op het spoor was. Haar speurtocht naar de waarheid viel niet bij iedereen binnen de gemeenschap in goede aarde.Detectives: Midsomer Murders, vrijdagnacht 27 december om 24.30 uur op NPO 1 (hh).

Detectives: Midsomer Murders S19 - aflevering 6/6: The Curse of the NinthZak Sowande is een veelbelovende pianofinalist op het Thassingham Muziekfestival, waar de Falconer Bursary Award op het spel staat. Tot ieders verrassing is het echter violist Jacob Wheeler die er vandoor gaat met de geldprijs. Na de pauze moet hij zijn kunsten tonen, maar dan is hij plotseling verdwenen. Om de waarheid te achterhalen duiken Winter en Barnaby in de wereld van de klassieke muziek: een complexe omgeving vol competitie en machtsvertoon.  Detectives: Misomer Murders, zaterdag 28 december om 24.10 uur op NPO 1 (hh).

Meer informatie

Joke van Rosmalen

Programma

Detectives

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880