Persbericht

Gijs 2.4. is het nieuwe middagprogramma van KRO-NCRV-dj Gijs Staverman

Datum: 10 mei 2021 om 14:00

Vanaf maandag 10 mei is KRO-NCRV dj Gijs Staverman te horen met zijn splinternieuwe middagprogramma Gijs 2.4 op NPO Radio 2. Een nieuw fris energiek geluid in de middag. Gijs trakteert de luisteraar in het gloednieuwe KRO-NCRV-programma allereerst op veel, heel veel muziek. Met het herkenbare geluid en de aanstekelijke energie van Gijs knallen de allerbeste muziek van de afgelopen 40 jaar, de hits van nu en de persoonlijke favorieten van Gijs uit je radio. Bovenop een stampvol programma met muziek, humor en cabaret maakt Gijs zoveel mogelijk ruimte voor de NPO Radio 2 luisteraar zelf. Gijs 2.4 is vanaf maandag tot en met donderdag te horen tussen 14.00 en 16.00 uur.

Na zeven jaar KRO-NCRV’s lunchprogramma Gijs 2.0 gepresenteerd te hebben, is dj Gijs Staverman voortaan van maandag tot en met donderdag te horen tussen 14.00 en 16.00 uur. De dj wil muziek, humor en actualiteit met elkaar verbinden in zijn nieuwe show. “Ik vind het een grote eer om één van de best beluisterde tijdstippen van NPO Radio 2 voor mijn rekening te mogen nemen. Het zijn grote schoenen om te vullen, maar gelukkig heb ik maat 46 en het gaat vast lukken. Ik heb ontzettend genoten van Gijs 2.0 en heb veel bijzondere momenten beleefd met mijn gasten en de luisteraars. Het voelt goed om vernieuwing aan te brengen, met natuurlijk ook rubrieken die gewoon bij de show horen. Daarom ook de naam: Gijs 2.4.”

Skip de middagdip

In de gloednieuwe KRO-NCRV-show Gijs 2.4, gaat de dj vol aanstekelijke energie de middagdip te lijf met de allerbeste popmuziek en meer. Een terugkerend onderdeel wordt Stavermans Disco, waarin elke dag een nieuwe discotrack wordt toegevoegd aan de enorme Spotify-lijst die Gijs inmiddels heeft ontwikkeld. Ook valt er heel wat te lachen voor de luisteraar met vermakelijke cabaret en speelt Gijs met cabaretfragmenten op humoristische wijze in op de actualiteit. De rubriek ‘Beat the minute’; het bekende muziekspel van Gijs 2.0, met platen uit de Top 2000 van NPO Radio 2 krijgt ook een plek in de show. Net als de bekende ‘uitsmijter’ van Gijs, waarin de laatste plaat, passend bij opvallend nieuws van de dag, wordt gekozen door een luisteraar. 

 

Meer informatie

Anusha Bruitzman

Programma

Gijs 2.4

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880