Persbericht

KRO-NCRV's Streetlab wil tien singles aan ware liefde helpen in Streetlab: camping de liefde

Datum: 5 okt 2021 om 22:05

Na het online succes van de KRO-NCRV serie Streetlab: camping de liefde, presenteert Streetlab nu een nieuw seizoen op tv. Vanaf dinsdag 5 oktober (om 22.05 uur op NPO 3) beginnen Daan, Stijn, Tim en Jasper aan misschien wel hun grootste experiment. Op camping de liefde ontvangen ze tien jonge singles die op zoek zijn naar de ware liefde. Zij worden daarbij in acht afleveringen op geheel eigen wijze geholpen door de vier cupido’s van Streetlab. KRO-NCRV vindt het belangrijk dat liefde voor iedereen is en laat de soms ingewikkelde zoektocht naar hartstocht zien in deze serie. Lukt het de mannen om de singles te helpen aan hun ware liefde?

De mannen van Streetlab organiseren iedere aflevering twee activiteiten om de campinggasten dichter bij elkaar te brengen. De vrijgezellen schieten met de pijlen van cupido, leren elkaar kennen door pittige vragen, doorstaan samen hun grootste angsten en laten hun harten spreken. De mannen doen er alles aan om de liefde op te laten bloeien. Aan het einde van elke aflevering worden de deelnemers gevraagd om hun hart te geven aan een andere single. En heeft iemand geen hart weten te veroveren, dan moet hij of zij de camping verlaten. Voor elke single die de camping verlaat, komt er een nieuwe single in de plaats. 

One Night Tent 
De campinggasten kunnen ook een plek veroveren in de One Night Tent voor een romantische nacht. Met hopelijk als resultaat dat er één of meerdere liefdeskoppeltjes de camping aan het eind verlaten, want Daan, Stijn, Tim en Jasper willen een happy end. Kijk mee naar een camping vol campingperikelen, emotionele verwikkelingen en natuurlijk een hoop liefde! 

Streetlab: camping de liefde wordt geproduceerd door CCCP in opdracht van KRO-NCRV.

Streetlab: camping de liefde, vanaf dinsdag 5 oktober om 22.05 uur bij KRO-NCRV op NPO 3. 

Meer informatie

Algemene persvoorlichting
Tessa Weterman

Programma

Streetlab

Presentatoren

Daan Boom
Stijn van Vliet
Tim Senders
Jasper Demollin

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880