Persbericht

KRO-NCRV’s Zin in weekend: zaterdag 15 januari

Datum: 15 jan 2022 om 18:00

Presentator Sander de Kramer ontvangt vandaag:
Petra van Rijn, coach, schrijver en organisator van stilte retraites in de woestijn. Zij schreef het boek Wat stilte met je doet. De kracht van retraite.

Chantal Papen, dorpsverbinder in Beltrum, Achterhoek. Een dorpsverbinder is de centrale spil in de gemeenschap, die dorpsgenoten met elkaar verbindt.

Ingrid Koetzier, initiatiefnemer van de Week van de lieve briefjes, die zaterdag15 januari begint. Iedereen wordt uitgenodigd om een lief briefje te schrijven aan een buurman, buurvrouw, goede vriend of onbekende.

Atto Mensah voetbaltrainer en voormalig speler van onder andere East End Lions Sierra Leone en Sparta Rotterdam. Hij vertelt over het belang van de Afrika Cup, een enorme happening op het Afrikaanse continent dat nu bezig is!

Verder in Zin in weekend:
Reportage over de joodse begraafplaats in Veenendaal. Vrijwilligers zorgen voor het behoud en onderhoud ervan. En komend jaar willen zij van het ‘baarhuisje’ een educatief centrum maken, opdat de boeiende en tragische geschiedenis van de joden in Veenendaal niet vergeten wordt.

Miniatuur over Dominicaans leven door Arjan Broers, journalist, pastor en betrokken bij de Dominicanen.
Zin in weekend, zaterdag 15 januari om 18.00 uur vij KRO-NCRV op NPO Radio 5.

Meer informatie

Algemene persvoorlichting
Joke van Rosmalen
Anusha Bruitzman

Programma

Zin in weekend!

Presentator

Sander de Kramer

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880