Hoe kom je op tijd? Wat geef je iemand cadeau die je niet kent? Wat moet er gebeuren tegen voetbalgeweld? En wat doen we aan het tekort aan personeel? Alledaagse vragen die vele mensen zich regelmatig afvragen, maar de grote vraag is; hoe lossen we ze op? In de nieuwe podcast van KRO-NCRV Zo opgelost gaan wetenschapsjournalist Anna Gimbrère en comedians Tex de Wit en Stefan Pop de meest makkelijke en complexe onderwerpen te lijf met als doel de problemen binnen twintig minuten op te lossen. De twaalfdelige podcastserie is vanaf maandag 13 november twee keer per week op maandag en vrijdag te beluisteren via de podcastkanalen.

Zo staat de eerste aflevering in het teken van ‘Hoe koop je een auto?’. Een grote kapitale uitgave terwijl er maar weinig mensen echt verstand hebben van auto’s. Hoe weet je dan zeker dat je een goede beslissing maakt? Het drietal komt met een originele oplossing waar je echt wat aan hebt.

Zo opgelost is vanaf maandag 13 november elke maandag en vrijdag te beluisteren bij KRO-NCRV via de bekende podcastkanalen.

Meer informatie

Marlies van de Meent
Irene van Noort
Algemene persvoorlichting

Presentator

Anna Gimbrère

Kijkers/luisteraars kunnen met vragen/opmerkingen terecht bij het Klant Contact Centrum:
E: info@kro-ncrv.nl
T: 035-6726880