Halloween, dé feestdag van de pompoen. Kom alvast in de sfeer met deze verrassende pompoenpannenkoeken!

Ingrediënten

  • 250 gr Griekse yoghurt

  • 150 gr bevroren aardbeien

  • 150 gr bevroren frambozen

  • 1 dl vanillesiroop

  • 700 gr pompoen

  • 150 ml melk

  • 2 eieren

  • 30 gr roomboter

  • 10 gr vanillesuiker

  • 120 gr kristalsuiker

  • 2 tl bakpoeder

  • 300 gr zelfrijzend bakmeel

  • 1 tl kaneelpoeder

  • 1/2 tl nootmuskaatpoeder

  • Poedersuiker

  • 150 gr rozijnen

  • 2 dl rum

  • Kokosolie

  • 100 gr rucola

  • 150 gr zachte geitenkaas

  • 100 gr walnoten

  • Truffelolie naar smaak

Hoe maak je de pompoenpannenkoeken?

Dat vertelt chef-kok Sharon van Binnenstebuiten je heel simpel in deze video.

Meer over dit onderwerp?

Dit recept komt van onze bundeling 'groen doen'. Wil je meer inspiratie?