In een nieuwe aflevering van De droom van de jeugd komen de pijnlijke herinneringen van dochter Suus steeds meer naar boven wanneer een patiënt van haar overlijdt. Carla krijgt een mooi aanbod op haar werk, maar heeft moeite met de manier waarop haar collega's handelen. 

Het is 1978. Vader Kick blijkt een geheim te hebben waardoor het voor zoon Max duidelijk wordt waarom hij zo’n stroeve relatie heeft met zijn vader. Als Frans, het losgeslagen broertje, uitgerekend bij Johan zijn heil zoekt, viert Max zijn frustratie bot. 

Carla, Max en Alex zijn op weg naar Kick. Als ze aankomen staat Max verbaasd te kijken als ze zien wie er bij Kick op bezoek is.

Joes Brauers en Ko Zandvliet in De droom van de jeugd
Yannick Jozefzoon, Ko Zandvliet en Hanna van Vliet in De droom van de jeugd

Carla is het niet eens met bepaalde beslissingen van haar collega's. Ze vindt het discriminerend. Wanneer ze een mooi aanbod krijgt, realiseert Carla zich dat ze al veel langer niet meer op haar plek zit.

 Hanna van Vliet en Arent-Jan Linde in De droom van de jeugd
Hanna van Vliet als Carla en Arent-Jan Linde in De droom van de jeu

Carla en haar vriend Alex hebben een intens gesprek over discriminatie. Carla vindt dat hij meer voor zichzelf moet opkomen, maar realiseert zich niet hoe vaak Alex dit gevecht al gevoerd heeft. Suus behandelt een oudere mevrouw op haar werk die er ernstig aan toe is. Het treft haar persoonlijk en doet haar denken aan een pijnlijke herinnering.

Hanna van Vliet en Yannick Jozefzoon in De droom van de jeugd
Laura Bakker als dochter Suus in De droom van jeugd
Joes Brauers in De droom van de jeugd

Kijk De droom van de jeugd

Mis geen aflevering en kijk De droom van de jeugd terug of vooruit. 

Klik hier