Bekijk nooit eerder vertoonde beelden van Maarten!

In De slimste mens leren we elke week weer wat nieuws over Maarten. Zo vertelt hij dit seizoen over zijn oude huismuis en zijn eerste vechtpartij. Maar er schuilt nog veel meer achter dit De slimste mens- jurylid. Bekijk hier leuke beelden van Maarten die je nooit eerder hebt gezien! 

Bierfiets

Onder het genot van een paar biertjes door de stad touren op een bierfiets. Klinkt best gezellig, toch? Maarten denkt er anders over.

De slimste mens - still van Maarten
44 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Leeslust

Maarten deelt regelmatig leuke anekdotes over zijn tijd als professor. Bekijk hier een exclusief verhaaltje over de leeslust onder zijn studenten.

De slimste mens - dunne boekjes
56 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Paardenbiefstuk

Paardenvlees eten: in Nederland word je erop aangekeken maar in sommige culturen is het zo gek nog niet. Heeft Maarten weleens genoten van een mals stukje paard?

De slimste mens - paardenbiefstuk
1 min 31 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Telstar

Naast het delen van leuke verhaaltjes en het beantwoorden van kijkersvragen, is er in een uitzending genoeg tijd voor een lesje geschiedenis. Wat weet jij over de telstar?

De slimste mens - Telstar
44 s
Deze video op je eigen site plaatsen

Koeien

Niet alleen kijkers van De slimste mens luisteren met veel belangstelling naar Maarten. Oók koeien vinden zijn verhalen het luisteren waard!

De slimste mens - koe
1 min 59 s
Deze video op je eigen site plaatsen

De slimste mens is dit seizoen van maandag tot en met donderdag om 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1. 

Meer De slimste mens- artikelen?