In de tweede uitzendweek van Een huis vol staat er genoeg op de agenda bij de familie Blom. Zo is het zowel kinder- als papadag en maakt de familie zich op voor het familieweekend en hun kampeervakantie naar Albanië. Dit zie je van de familie Blom in de tweede en laatste uitzendweek van het zomerseizoen van Een huis vol:

 

Aflevering 6

Vader Maarten staat vandaag aan het roer van zijn grote gezin, want het is papadag! Hij neemt de kinderen mee naar een grote buitenspeeltuin. Maar denkt hij wel overal aan, zo zonder het toeziend oog van moeder Gerdien?

Te zien op 4 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 6 - Blom
Aflevering 9 - familie Blom

Aflevering 7

Waar de familie Blom altijd met het hele gezin op pad gaat, is het vandaag eindelijk tijd voor wat quality time voor ouders Maarten en Gerdien. Er staat een romantische date op het programma en dus grijpt Gerdien dit moment aan om zich flink uit te dossen. Weet ze Maarten vandaag flink te verrassen?

Te zien op 5 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 8

Het is vandaag kinderdag en dus zijn de jonge Blommetjes voor één dag de baas. Dit jaar staat er een uitstapje naar een klimpark op de planning en zullen Maarten en Gerdien alles uit handen moeten geven.

Te zien op 6 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

De familie Blom over deelname aan het programma Een huis vol

De familie Blom is dit jaar voor het eerst te zien in Een huis vol. Wat was hun eerste reactie en hoe kwamen ze in aanraking met het programma? 

Familie Blom - Een huis vol

Aflevering 9

De familie gaat op hun jaarlijkse familieweekend naar een kampeerboerderij, zo’n 150 kilometer van Bodegraven. Vader Maarten en oudste zoon Tijmen gaan deze afstand op hun racefietsen afleggen. Moeder Gerdien staat er daarom alleen voor met de rest van de kinderen en alle bagage voor het hele weekend. Gelukkig zorgt oma Corrie dat de organisatie ter plekke op rolletjes loopt.

Te zien op 7 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 10

De e voorbereidingen voor de kampeertrip naar Albanië zijn in volle gang. De kampeerspullen en de tent worden uit de schuur gehaald om te checken of ze nog helemaal in orde zijn. Maar of dat nou zo’n goed idee was...

Te zien op 8 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Bekijk ook de verhaallijnen van andere gezinnen: