In de tweede uitzendweek neemt de familie Nagelkerke ons mee winkelen voor nieuwe zomerse outfits, en maken ze zich op voor een welverdiende vakantie naar Spanje. Dit zie je van de familie Nagelkerke in de tweede en laatste uitzendweek van het zomerseizoen Een huis vol: 

Aflevering 6

Bij de familie is het tijd voor het jaarlijkse uitzoeken van alle kledingkasten. En dit alles onder de bezielende leiding van moeder Sofie. Met hernieuwde ruimte in de kasten moet er natuurlijk ook gewinkeld worden voor nieuwe zomerse outfits.

Te zien op 4 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

De familie Nagelkerke is niet te zien in de zevende aflevering van Een huis vol. In aflevering 8 zijn ze voor het laatst dit seizoen te zien. 

Aflevering 8

Het is hockeyzaterdag bij de familie Nagelkerke in Oudenbosch. En op jongste zoon Junior na zitten Madelief, Guusje, Floor, Stan, Noud, Eline én Merel allemaal op hockey. Jan en Sofie proberen bij elke wedstrijd te gaan kijken, maar vandaag is de to-do lijst nogal groot. Want ze vertrekken vannacht ook op vakantie naar Spanje en daar moet nog een hoop voor gebeuren.

Te zien op 6 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Bekijk ook de verhaallijnen van andere gezinnen: