In de tweede uitzendweek van Een huis vol wordt er bij de familie Wildeman gezinsuitbreiding in de vorm van puppies verwacht én vieren ze het 11 jaar samenzijn van moeder Priscilla en vader Lukas. Dit zie je van de familie Wildeman in de tweede en laatste uitzendweek van het zomerseizoen van Een huis vol:

 

Aflevering 6

In Rotterdam gieren de hormonen in het rond in huize Wildeman. Terwijl moeder Priscilla verder gat met haar behangklus, heeft zoon Prisciliano iets heel anders aan zijn hoofd. Hij is verliefd en besluit de stoute schoenen aan te trekken en zijn crush verkering te vragen. Maar is de liefde wederzijds?

Te zien op 4 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 6 - Wildeman
Aflevering.9 - Wildeman

Aflevering 7

Op zomervakantie gaan zit er voor de familie financieel niet in. Daarom gaan ze vandaag met z’n allen een dagje naar de dierentuin. Maar vader Lukas en moeder Priscilla lijken er meer plezier in te hebben dan hun pubers…

Te zien op 5 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 8

Lukas en Priscilla vieren dat ze 11 jaar samen zijn. Ze besluiten er vandaag een actieve date van te maken en naar een escaperoom te gaan. Maar Priscilla vindt het maar lastig om de kinderen bij oudste dochter Chavella Rafaella thuis achter te laten.

Te zien op 6 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Zo bespaart de familie Wildeman geld, water en energie

De hoge prijsstijgingen raken ook de families van Een huis vol. Met zeven kinderen in huis is het voor de familie Wildeman een uitdaging om op de kleintjes te letten. Toch weten ze met kleine veranderingen geld, water en energie te besparen.  

De wildemannen in de supermarkt - Een huis vol

Aflevering 9

De familie viert deze zomer vakantie in eigen tuin. Hoogste tijd dus om de boel zomerklaar te maken en het grote zwembad tevoorschijn te halen. Iedereen steekt de handen uit de mouwen om het zwembad op te zetten en zo snel mogelijk een duik te kunnen nemen. Dan trappen ze de vakantie af met een feestelijke barbecue waarvoor de hele familie is uitgenodigd.

Te zien op 7 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 10

Het huis van de familie Wildeman wordt vandaag nog wat voller. Hondje Sofie is namelijk aan het bevallen. En terwijl Priscilla zich ontpopt als heuse verloskundige zit dochter Chavella Rafaelle in spanning over hele andere zaken, want zij kan ieder moment gebeld worden met de uitslag van haar eindexamen…

Te zien op 8 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Bekijk ook de verhaallijnen van andere gezinnen: