In de tweede uitzendweek staan er een hoop activiteiten op de planning bij de familie Cudogham. Van de eerste voetbaltraining van jongste telg Oos tot aan de Avondvierdaagse waar Cynthia op haar zachtst gezegd niet heel veel mee heeft. Dit zie je van de familie Cudogham in de tweede en laatste uitzendweek van het zomerseizoen van Een huis vol. 

 

Aflevering 6

De familie viert Pasen met een uitgebreide paasbrunch voor het hele gezin. Maar deze dag is niet compleet zonder het paaseieren zoeken, en dus vertrekt het Amsterdamse gezin naar het Westerpark waar de zoektocht naar twintig gouden eieren start.

Te zien op 4 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 6 - Cudogham
Aflevering 6 - Cudogham - Een huis vol

Aflevering 7

De dag is aangebroken waar kleinste telg Oos al maanden naar uitkijkt: zijn allereerste voetbaltraining! Eenmaal op het veld lijkt hij toch last te krijgen van koud water vrees…

Te zien op 5 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 8

Moeder Cynthia wordt met een smoesje het huis uit gelokt want het is Moederdag! De kids maken een heerlijke brunch voor haar maar het wordt spannend of de zelfgemaakte wafels niet allemaal vroegtijdig in de maagjes van Seven en Oos belanden...

Te zien op 6 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Het dagmenu van de familie Cudogham

Voor een groot gezin eten verzorgen is een hele klus. Hoe zorg je ervoor dat het menu gevarieerd is en dat er geen eten verloren gaat? De familie Cudogham uit Een huis vol neemt ons mee in hoe het dagmenu er bij hen uitziet. 

Cynthia Cudogham kookt met haar kinderen

Aflevering 9

Het einde van het schooljaar, maar eerst nog even de Avondvierdaagse. Iets waar moeder Cynthia op z’n zachtst gezegd niet zoveel mee heeft, en het meewandelen met Twiggy, Seven en Oos dan ook graag op het bordje van vader Iven schuift.

Te zien op 7 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Aflevering 10

Het is Keti Koti: een feestdag ter herdenking van de afschaffing van de slavernij. Zowel vader Iven als moeder Cynthia hebben Surinaamse roots en ze vinden het belangrijk om deze dag met hun kinderen te herdenken én te vieren. 

Te zien op 8 september om 19.05 uur op NPO 1 of via NPO Start

Bekijk ook de verhaallijnen van andere gezinnen: